Tiny Hand

Waktu Operasi Pos Laju IPOH

 Sunday, January 19, 2014

Ni nak bagitau......

Hari ahad pun PosLaju bukak kaunter.
Makanya,
Hari ahad pun ai boleh pos barang uolss.

As long as ai ada kat ipoh la.
Kalau ai ada kat luar kawasan,
Tak dapek laaa nak nolon.
Heheh...
Lain lah kalau ai bawak stok together2 & PosLaju 'sana' bukak kaunter ke tak ;)

Ai rela tau pergi PosLaju hari-hari demi uolss.
Hahahahaha...

Lagipun sekarang PosLaju dah x bagi "plastik balut" tu FOC tau?
Kene beli uuuuuu!
Nasib ai ada stok.
Dedulu ai suka ambik bebanyak kat PosLaju.
Hehehhe.
Ada gak "baik"nya bila sikap tamak ni kan?
Huhu..

Nanti bila "plastik balut PosLaju" ai dah abis, baru ai pk nak beli plastik balut ke or ai balut pakai plastik mydin. Huhu....

Kalau pakai sampul prabayar RM6 tu boleh jugak. Tapi kecik. Ada barang x muat.
Kalau shawl muat la.
Kalau YouWhite/YouSlim Mana muattt!

Ok.
Kesimpulannya disini adalah;
Hari AHAD pun ada postage ;)

K bye~

1 comments:

Dewi Aja 15 August, 2015  

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Post a Comment

There was an error in this gadget

♥ Thanx ♥

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP