Tiny Hand

2014

 Wednesday, January 1, 2014

Assalamualaikum 2014.


Harapnya tahun 2014 ni lebih baik dari sebelumnya. Walaupon pengakhiran 2013 sedih sikit 😭 

Semoga aku jadi manusia yang lebih baik tahun ni. 

Tahun ni aku nak focus more on FAMILY. Nak jaga laki aku leklok. Nak jadikan beliau gemok gedempol. Hahahaha...

So, permulaan 2014 kami mulakan dengan aktiviti berfoya-foya. Rasa cam dah lama gileeeee tak berpoya. 

Decision nak berpoya ni pun buat last minute. Memangggg last minit. Sampai ada issue laaaaaa!

Tapi tak kesah la. Redah je. Pedulik!
Sambil nyanyi lagu zizan & kaka
-Bawaku Pergi

Memang we all nak lari dari realiti...
Lari dari kewajipan tanggungjawab penting..
Lari dari kenyataan & mula kisah dongeng. 

Buku merah memang tak lupa la! 
Dan ofkos belum tamat tempoh..
Hahaha...

K bye~



Love,
Zareena Bebe
•Dalam kereta otw ke JB•


0 comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

♥ Thanx ♥

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP