Tiny Hand

Waktu Operasi Pos Laju IPOH

 Sunday, January 19, 2014

Ni nak bagitau......

Hari ahad pun PosLaju bukak kaunter.
Makanya,
Hari ahad pun ai boleh pos barang uolss.

As long as ai ada kat ipoh la.
Kalau ai ada kat luar kawasan,
Tak dapek laaa nak nolon.
Heheh...
Lain lah kalau ai bawak stok together2 & PosLaju 'sana' bukak kaunter ke tak ;)

Ai rela tau pergi PosLaju hari-hari demi uolss.
Hahahahaha...

Lagipun sekarang PosLaju dah x bagi "plastik balut" tu FOC tau?
Kene beli uuuuuu!
Nasib ai ada stok.
Dedulu ai suka ambik bebanyak kat PosLaju.
Hehehhe.
Ada gak "baik"nya bila sikap tamak ni kan?
Huhu..

Nanti bila "plastik balut PosLaju" ai dah abis, baru ai pk nak beli plastik balut ke or ai balut pakai plastik mydin. Huhu....

Kalau pakai sampul prabayar RM6 tu boleh jugak. Tapi kecik. Ada barang x muat.
Kalau shawl muat la.
Kalau YouWhite/YouSlim Mana muattt!

Ok.
Kesimpulannya disini adalah;
Hari AHAD pun ada postage ;)

K bye~

Read more...

2014

 Wednesday, January 1, 2014

Assalamualaikum 2014.


Harapnya tahun 2014 ni lebih baik dari sebelumnya. Walaupon pengakhiran 2013 sedih sikit 😭 

Semoga aku jadi manusia yang lebih baik tahun ni. 

Tahun ni aku nak focus more on FAMILY. Nak jaga laki aku leklok. Nak jadikan beliau gemok gedempol. Hahahaha...

So, permulaan 2014 kami mulakan dengan aktiviti berfoya-foya. Rasa cam dah lama gileeeee tak berpoya. 

Decision nak berpoya ni pun buat last minute. Memangggg last minit. Sampai ada issue laaaaaa!

Tapi tak kesah la. Redah je. Pedulik!
Sambil nyanyi lagu zizan & kaka
-Bawaku Pergi

Memang we all nak lari dari realiti...
Lari dari kewajipan tanggungjawab penting..
Lari dari kenyataan & mula kisah dongeng. 

Buku merah memang tak lupa la! 
Dan ofkos belum tamat tempoh..
Hahaha...

K bye~



Love,
Zareena Bebe
•Dalam kereta otw ke JB•


Read more...
There was an error in this gadget

♥ Thanx ♥

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP