Tiny Hand

Gwiyomi

 Saturday, April 27, 2013

Comel gilerrrr ahhh...

Suka tengok yg NORA DANISH buat!





Nora, buat la full version.
Cute sangat la awakkk....


Saya yang perempuan tulen ni pon dah berapa kali dok ulang-ulang-ulang tengok,
Inikan pula si jejaka tulennn..??
Hahahaha..



p/s: original punye tak secomel nora danish! Yeeeehaaaa....

p/s: rasa cam nak nak buat gwiyomi jugak pastu post kat keek. Hahaha...

p/s: paling suka adalah part cium 6 jari. hew hew hew.............




Read more...

UMRAH 2013

 Wednesday, April 24, 2013

Assalamualaikum w.b.t,

Alhamdulillah, saya dah selamat sampai ke Tanahair yg tercinta.
Pagi tadi pukul 750pagi 24.4.2013.
Flight MAS ;)

Sekarang ni saye tengah demam. Teruk gak la. Suara takde. Tekak sakit. Batuk x berhenti. Sampai rasa nk kene asma. Ajaibnye, kat sana ku x kene asma pon. Walaupon sana berdebu! Haaa...


Mencari Damai di Baitullah.
Dari Malaysia, ku dah niat, ku pergi sana, ku taknak bawak 'DUNIA'.
Aku memanggg betul2 'MENINGGALKAN DUNIA'.
Nikmat giler!
Best!
Tenang!
Legaaaaaa sebab dah mengadu macam2 kat Allah!

Ok lah. Ni ku tempek 3 pics.
3 dah la. Tak larat ni. Pening.
Oh ye. Tadi lepas turun flight, masa tgh nk tunggu ambik beg, phone dah ringing. Agaknye kontraktor sume rindu aku kot~
Huhu...







Read more...

Away~

 Thursday, April 11, 2013

Dear all,

I'll be away for 2weeks to perform my UMRAH.
Pergi with hubby, sister-in-law & my eldest cousin.

Harapnya,
Segalanya dipermudahkan & berjalan dengan lancar.

Nebes!
Eksaited!

Nak jadi tetamu Allah.
Pergi ke tanah suci dengan membawa banyak dosa ;(
Ya Allah!

Flight insyaAllah pada 12 April 2013.
jam 9.25 pagi.
So kena ada kat sana before 5am.
Pergi dengan tour agent Bahrulmazi.


Sekarang mood asik nak dengar lagu opick je.
Lagu talbiyah.

Rasa tak sabar!

Doakan kami semua selamat pergi & balik eh.
Semoga Mendapat UMRAH yg mabrur.
Semoga kepulangan kami ni nanti ada perubahan diri masing-masing ke arah yg lebih baik..

Saya dengan rendah hati memohon kemaafan dari kalian semua.
Sekiranya sepanjang persahabatan kita ni kami ada lakukan kesalahan, terkasar bahasa dan terasa hati.
Kami hanya manusia biasa yg mempunyai iman yg nipis & hatinya sentiasa dibisik syaitan.
Maafkan kami ye ;)


Last but not least,
Saya sayang kawan-kawan saya!

Read more...
There was an error in this gadget

♥ Thanx ♥

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP