Tiny Hand

FIXI, DUBOOK CERITERA & LEJEN PRESS

 Thursday, March 28, 2013

SALAM!


sekarang ni,
ku tengah gila NOVEL!
*sebenarnya dari zaman skolah dah gila novel!*


dulu ku kenal publisher ni je;
Alaf 21.
Kaki Novel.
Buku Prima.
Penulisan2u.
Fajar Paker.
dan lain-lain.

tapi skarang,
ku aim & borong dari publisher;
(tak pasti SFP & SeLUT ni same ke tak. hehe. x habis stadi lg :p)


buku-buku ni, ayat2 nye lebih santai...sempoi & cerita yg ringan.


lepas ni mungkin akan ada banyakkkk lagi perkenalan dengan publisher lain.
budak lembs  nak mamps cam gue ni, haruslah lambat.
lagi pula, memang sifat pemalu ku sangat tebal di sanubari.
eh??!


biasalah,
aku ni dok cerok to'kun,
suka ketinggalan zaman.
orang lain dah berzaman baca buku2 cenggini,
aku plak baru je jumpa..!
takpelah.
jodoh lambat.

seee....
gaya penulisan pon dah ala-ala dorang dah ni.
hahaha....

yang pasti.
ku sangat suka!





my first collection of Fixi:
MANGSA
*tak baca lagi. laki aku potong Q. kene baca NGERI dulu*





My First Dubook Ceritera collection;
DARI TANJUNG MALIM KE KLCC
*Fdaus Ahmad tu senior laki aku kat skolah agama di Seri Iskandar rupanya. sama-sama debate katanya!*
*Rasanya aku dah jadi peminat karya FdausAhmad*
*Laki aku buat muka tak puas hati. tatau KENAPA? hmm....*

Terbaik!



My first Sang Freud Press collection;
SEKSI OVARI

Lejen Press first collection ku;
AWEK CHUCK TAYLOR
*tak baca lagi. kawan ku kata kene sediakan tissue bebanyak.*






makanya,
lepas ni,
nak borong semua buku dorang!
SEMUA ye!
S.E.M.U.A!

agak-agak kat Ipoh ni takde stok,
nanti aku nak meroyan kat laki aku,
sampai dia bawak aku gi Lejen Shop kat Subang tu!
tak kira!




1 comments:

Cherrie Pie Sweety 29 March, 2013  

hihi kitorang pun baca dari tanjung malim ke klcc tu, kelakar giler. fdaus ahmad tu kan glamer masa kitorang sek dulu hahahah debater la kata

Post a Comment

There was an error in this gadget

♥ Thanx ♥

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP