Tiny Hand

Sanay Wala Nang Wakas

 Saturday, February 2, 2013


mai godddddd!!!!
semalam bukak asterok bella,
ade cite niiiiiii!!!

ku seperti,
LIKE SERIOUSLY??

oh my gucci!
feberet actor ku!!!
Jericho Rosales
dan ku perasan cantik seperti Kristin Hermosa!
dia sangat cantekkkkkkkk OK!!!

skarang dah episode 2.
dengan adanya PVR,
*berbaloi-baloi sebab subscribe PVR freeeee*
*zareena bebe suka benda freeeeeee. kalau free je laju!*
mari kita record saje.
sebabnye cite tu wujud hanya pada pukul 3petang.
haruslah balik keje baru tengok.

my godd!!!
kenangan betul tau...
ARABELLA
CHRISTIAN
LEO
DVV
MARY ANN
NEWTON
FRANSCINE
......
ingat tak?
 PRETTY PRETTY WOW
????

rasanya ni la first time tv ade buat undian SMS nak ending cemana.
nak ARA ngan LEO ke, ARA ngan CHRISTIAN?
tahu tak?
aku sanggup SMS tau!
hahahahha.....
last2 ramai pilih ARA & CHRISTIAN.
then, untuk tidak mengecewakan,
dorang siar gak la ending ARA & LEO.
kira cam ada 2 ending.
wahhhh.... very-very the feeling.
aku yg tak pernah-pernah gi bilik tv,
sanggup gi bilik tv.
kalau masa kat matrix dulu,
dok gila MISTRESHERMANAS.
kat UiTM,
gila SANAY WALA NANG WAKAS


cite ni dulu kalau tak silap tahun 2004.
masa ku study kat UiTM tu,
de 1 lecturer aku ni fanatik dgn cite ni.
prof hajah nama lecturer tu.

prof sokong ARA dengan LEO
ku sokong ARA dengan CHRISTIAN.
of coz laaa kannn..???
pastu kalau class petang mesti dismiss awal sebab beliau nak kejar tgk cite tu.
hahahaha...
beliau memang sangat emosi!
hahahhaa...
kalau nak bg mood dia baik,
sembang pasal cite ni,
pastu sokong2 la sikit si LEO
 kutuk2 si CHRISTIAN 
hahaha...

ok.
uolss jangan lupa layan cite ni.
mengembalikan zaman keremajaan kita!
daaaa~

4 comments:

~farah~ 04 February, 2013  

sekarang ni tgk dua siri, pangako sayo dgn SWNW ni. langsung takleh buat apa mengadap ni je. hihi. DUa2 diorg belakon. bestttt!

Noor Faezah 09 March, 2013  

yezza.....zmn spm kot mse tuh.....hbs cite, tepon kwn. luah perasaan....so, hrp2 kali nih tnjuk ending dgn leo....hohoho.jgn mare:)

farisha mohd lutfi 30 May, 2013  

Aq nk xtian wit ara not ara wit leo you alls

farisha mohd lutfi 30 May, 2013  

Aq nk xtian wit ara not ara wit leo you alls

Post a Comment

There was an error in this gadget

♥ Thanx ♥

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP