Tiny Hand

PTPTN oh PTPTN 2.0

 Wednesday, December 26, 2012

setelah banyak versi yang ku dapat,
berkenaan dengan diskaun 20% bayar lamsam tu,

makanya,
ku dengan stress nye,
pergi lagi ke PTPTN ipoh yang terletak di Greentown Business Centre,
yang mana amatlah payah untuk mencari parking.
tapi nasib baik dapat parking depan jamban PTPTN tu gak.
setentang dengan Chatime *tetibe*

Makanya,
ku keluarkan semua bukti & fatwa yg ku terima.
mereka tecengang-cengang dengar cerita aku.
Email yg ku terima pon ku tunjuk.
hehehe...



sebenarnya,

BOLEH DAPAT 20% tak kira berapa kali bayar pon.
macam pelik kan bunyi nye?
kalau bayar 4-5 kali dapat jugak ke?
huhu...

tak kisah la...
asalkan,
mereka dah beri nama penuh, email & direct line supaya ku boleh berhubung sekiranya ade tak pueh hati.

aku sekarang,
redha je,
dapat ke tak dapat ke 20% tu
niat aku,
nak bayo utang!

so,
pengeluaran EPF dah ok.
dah submit tapi tak sampai PTPTN lagi.
15hari waktu bekerja katanya.
then lepas dah settle,
ku bayar je lebihan lepas tolak 20%.

contoh:
loan PTPTN 10,000.00
dah diskaun jadi RM8,000.00
withdrawal EPF RM7,000.00
CASH bayar RM1,000.00 sahaja.


issue korang tak tau la camne kan?
nanti kalau sume dah settle,
ku cerita kat blog.
whether dapat ke 20%.
tak dapat ke.

nantikan...........
PTPTN finale.


wahhhh...
tajuk takleh blah!!



ok bye...

0 comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

♥ Thanx ♥

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP