Tiny Hand

Ya Allah....

 Friday, October 19, 2012






Ya Allah, jemputlah daku ke rumah-Mu.

Jemputlah aku datang bertandang untuk menjadi tetamu-Mu yang paling istemewa. 

Gajiku kecil, amalanku kurang, ilmuku cetek...

namun, aku ingin jua ke sana. 

Datangku dari ceruk pelusuk bumi-Mu.

Kerdil.

Membawa dosa beribu, tidak tertanggung oleh bahuku..





Aminnn...... 



Read more...

100% AUTHENTIC MARC BY MARC JACOBS RUBIX LONG WALLET WOMEN

 Thursday, October 11, 2012


Sape nak?
Jangan banyak bunyi.
RM200 je.

Ku lupa beli kat mana.
Berapa RM pon dah x hingat.
*beli tapi tak pakai*

Nak jual sayang.
Tak jual lagi sayang tak berpakai.

Sila lah ye.

Ok bye.






Kalo korang takmo beli, xpe.
Ku pakai laaaa~



Read more...

Fe-feeling Dian Sastro...

 Wednesday, October 3, 2012

10 years back,
Berumur 18 tahun,
Menggilai Cinta & Rangga,
Menonton beramai-ramai dgn kengkawan.
Lokasi: Hostel kaler purple, Kolej MARA Kuala Nerang.

2012,
Berumur 28tahun,
Mengulangi menonton AADC.
Bersama Suami tercinta.
Lokasi: Rumah.Manis.Rumah, Ipoh Perak.


Love,
Wan Nina <---- (fefiling cinta & rangga)


Ok bye.

Read more...

Degree tak laku

sekarang ni,
ku bekerja di dalam Industri Pembinaan.

degree Business Admin aku tak laku weh...
even aku ada DEGREE IN ACCOUNTANCY pon tak laku!
 

yang laku skang ni adalah degree dari course:
civil.
qs.
safety & health.

kalau lah masa boleh diundurkan,
aku nak ambik course yg related tau.
dan yang pasti,
ku nak ambik QS.
hew hew hew...

tapikan,
otak accounting tak leh buat keje QS
otak QS takleh buat keje Accounts.
hahahaha.

aku ritu buat keje QS kan,
hancorrr...!!!

ku kata,
*otak Accounts*
"alah, terlebih 1 je pun. bukan rugi pun. cost dah cover profit ada maaa"
QS kata,
*otak QS*
"tak leh! BQ kata banyak tu, banyak tu la. takleh lebih takleh kurang! unless ada bla bla bla bla....."


so,
degree aku dok je dalam laci,
buang duit je blaja.
dah la blaja ntah pehapa je yg blaja.
kalau ada SPM je pun, takpe.
accounting pon related basic SPM je.
ape yg blaja degree dulu,
hapah pon tak sama.
hmmm.......


ok bye.



ye saya tahu,
'tuntutlah ilmu walau ke negeri cina'
tapiiiiiiiiiiiii.......
masa kerja laa paling banyak saye belajar pun.
tu yang rasa buang masa, buang duit buat degree~





Read more...
There was an error in this gadget

♥ Thanx ♥

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP