Tiny Hand

Petua: Untuk ISTERI sentiasa cantik dan bahagia

 Monday, June 25, 2012

Petua ni Khas untuk para Isteri :)

sape taknak sentiasa cantik kan...?
bukan cantik untuk orang puji-puji...
cantik untuk suami!

sangat penting!

gambar ni curik kat rumah incik gugel


biarlah kawin dah lama,
tapi,
setiap kali suami pandang kita,
dia akan kata, "cantik lah awak ni"
ehehehehe....
kembang hati beb!
kompom kite paling cantik dalam dunia!
hahaha....

ok. ni laa yang ku nak share...
*dah lupa dapat kat mana*


Selepas korang solat Isyak,
ambil segelas air,
baca Al-Fatihah (1x),
Ayatul Qursi (1x), dan 
Surah Al-Waqiah ayat 35-38
sebanyak (7x).

Surah Al-Waqi’ah adalah surah yang ke -56 di dalam Al-Quran, terletak pada juzuk ke 27 dan terdiri dari 96 ayat.

Then, Hembuskan dalam air tadi dan
minum.

Niatkan dalam hati untuk
menjaga kecantikan diri
dan kebahagiaan demi rumahtangga.




Salamat ya!

1 comments:

nurul harnani 25 June, 2012  

thanks.. klu ada ayat tu, boleh tak email to nanie_nakata@yahoo.com

Post a Comment

There was an error in this gadget

♥ Thanx ♥

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP