Tiny Hand

Tazkirah Jumaat #16

 Friday, June 29, 2012


Read more...

Petua: Untuk ISTERI sentiasa cantik dan bahagia

 Monday, June 25, 2012

Petua ni Khas untuk para Isteri :)

sape taknak sentiasa cantik kan...?
bukan cantik untuk orang puji-puji...
cantik untuk suami!

sangat penting!

gambar ni curik kat rumah incik gugel


biarlah kawin dah lama,
tapi,
setiap kali suami pandang kita,
dia akan kata, "cantik lah awak ni"
ehehehehe....
kembang hati beb!
kompom kite paling cantik dalam dunia!
hahaha....

ok. ni laa yang ku nak share...
*dah lupa dapat kat mana*


Selepas korang solat Isyak,
ambil segelas air,
baca Al-Fatihah (1x),
Ayatul Qursi (1x), dan 
Surah Al-Waqiah ayat 35-38
sebanyak (7x).

Surah Al-Waqi’ah adalah surah yang ke -56 di dalam Al-Quran, terletak pada juzuk ke 27 dan terdiri dari 96 ayat.

Then, Hembuskan dalam air tadi dan
minum.

Niatkan dalam hati untuk
menjaga kecantikan diri
dan kebahagiaan demi rumahtangga.




Salamat ya!

Read more...

Tazkirah Jumaat #15

 Friday, June 22, 2012

 
Kesombongan itu begitu halus dan melambungkan..
Merasa lebih baik dari orang lain adalah kesombongan yang nyata.. 
Sekecil apapun kesombongan itu Allah tau.. 
 
 
"Sungguhnya, Allah tidak menyukai orang-orang yang sombong dan membanggakan dirinya."
-QS An Nisa ayat 36



Read more...

Rumah Baru :)

 Tuesday, June 12, 2012


cantek tak?
tak kan..?
hmm....

cam bajet best je kann...?

Life is Beautiful by Zareena BeBe


ni je yg mampu ku buat!
kekangan masa...

sekarang ku dah umur 28tahun,
so blog pon kena la 'dewasa' sikit....

hehehe...


blog pun dah bersawang..
sebulan lebih tak hapdet!

sebab....?
seperti alasan biasa,
tak sempat...
ntah apa yg bizi sangat pon tatau~



 
skarang ni ku suka InstaGram...
PHOTOS DO THE TALKING~
:)

@zzareezz







p/s:
best gak kan nama Zareena BeBe. bleh buat brand baju kurung yg dijahit sendiri.
ehh..??!!!~

Read more...
There was an error in this gadget

♥ Thanx ♥

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP