Tiny Hand

betul ke Rozita Che Wan kawen ngan Dato K?

 Friday, March 30, 2012

aku pernah dgr gossip ni!
dari tahun lepas tau! (2011)
dari sumber-sumber yang bleh dipercayai ;)
hahahaha...

banyak 'cerita-cerita bukti' yang menyokong kuat gossip ni...
tp kalau suh ku story balik sape & apa story nye, mmg ku xtahu laaa...
dah lupa...
maap laa ye.
malas ku nak sesak kan memory otak ku yg kadang2 korapted ni!

laki ku yg minat RCW. maka harus lah aku pon terfollow skali perkembangan RCW tu ;p
hmmm......

td abang nara de buat post pasal RCW n DK kat belog beliau. gi la jengah. ku pon xsempat baca lg ape cer nye ;p

selalunye,
gegosip kat Malaysia ni 99% betul.

kite tunggu n lihat.

ok bye~
*tak baik tau bercerita perihal org*
*kalau tak betul kan ke fitnah tu*
*jenuh nak gi jumpa DK & RCW mintak maaf*

0 comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

♥ Thanx ♥

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP