Tiny Hand

Iphone 4s tak best!

 Monday, February 13, 2012



lain orang lain pe'el nye...
pe'el ku plak,
yang orang suka ku tak suka!
yang orang tak suka ku suka!
kadang² orang suka ku pon suka :)
heee.....

henpon ku ni kan....
email lambat masuk aaa...
tehegeh-hegeh....
twitter pon lembs nak mamps...
twitter kan,
kat notification dah keluar,
kalo g kat twitter tu, lembs plak!
tak suka laa lembs lembs ni...!!
fesbuk lagi laaaaaa hampeh!!!!

susah dowh ku nak ber biznes...
isk...
kewibawaan ku tercabar!
ye laaa...
sebab lambat reply email / mesej kat FB!!
kira cam ku tak efficient~

kalau pakai BB dulu,
kat inbox PC email x sampai lagi, kat BB dah sampai :)

nak kata sebab DiGi lembs nak mamps,
tak tau laa plak kan..
dulu BB pon DiGi gak...
cuma plan je lain~

nak tuko henpon xleh...
dah sign contract 2 years ngan DiGi............
hmmm....

hehehe....

pasal email lambat je laa ku x suka henpon ni :p
yang lain maveles...
tambah-tambah lagi game WHERE'S MY WATER?? tu :p
terbaik wok!


ok bai~

1 comments:

AlyzaFisol 13 February, 2012  

lohh...susah bebenor aku nak cari button comment nye...

aku rasa line digi kot..sbb lately ni digi ade buat maintenance ape ntah...kwn aku yg gtau...

Post a Comment

There was an error in this gadget

♥ Thanx ♥

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP