Tiny Hand

First Impression

 Sunday, February 19, 2012


korang de tak rasa camni...?
bile korang jumpa seseorang for the first time?


first time jumpa orang tu,
then HATI terus cam rasa sumthing wrong sumwhere kat orang tu...





HATI trus cam xmo kawan ngan dia,
HATI xsuka trus orang tu,
HATI tak berkenan,
HATI rasa de sesuatu takbest
or
HATI kata dia tu cam 'hek-ele'


memula,
ku malas nak layan HATI
siap sangkal kata HATI lagi tau...
buang rasa negatif tu,
*biasala aku, ingat sume orang tu baik!*
bersangka baik...


tapi lama-lama...
kata HATI tu betul....

oleh itu,
lepas ni,
ku akan 'take note' dengan kata  HATI tu :)


sayangggg HATI !!!





note #1:
jangan terlalu baik hati sangat dengan orang...
belum tentu hati orang tu baik/hormat dengan kau!



note #2:
aku ni,
kalau hati dah terdetik tak suka,
sampai bila pon takkan suka..
buat laa ape pon....
cuma ku kontrol diri sendiri so that tak nampak sangat....
banyak air muka nak kena jaga...




0 comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

♥ Thanx ♥

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP