Tiny Hand

Office kena Pecah . . . .

 Friday, January 20, 2012

asal nak musim perayaan je,
mesti macam-macam kes rompak ada...

 
kelmarin,
office ku kene pecah~

abis laptop, machineries, camera, handphone n etc kene hangkut!
sib baik laptop tu de 2 je..
tu pon book value dah tinggal singgit :p
hehehe....
komputer gedabak ni tak lak ambik!
sebab pe?
sebab tak laku kalo nak jual?

yang paling bangang skali tu,
shawl ku pon dia angkut skali...
jam laki ku kat dalam laci pon dia hangkut!
hmmm.....

takkan ku halal kan ye pencuri!
walaupon ku tahu tu bukan rezeki ku dah~

last year, 2011 kedai makan sebelah opis ku kene rompak.
abis beras, gula n cash etc deme kebas...

tahun 2010,
kedai jual topup selang 3 dari opis ku kene rompak.
yang tu kene time rompakan pakai parang glemer kat ipoh..
trus tutup kedai n balik kampung akak tu.
dah laa dia bukak kedai n rumah dia pon kat dlm tu :(

tahun lepas-lepas,
kilang ku kene rompak.
1st time dia masuk opis, pastu angkut sume komputer n cpu...
2nd time merompak siap bawak lori lagi, angkut segala besi yg ada dlm kilang ku tu..
tidak lupa juga bateri lori. semua lori dia kebas bateri...
bangla sume depe pukul!
jahat!


best kan?
takyah keje siang-siang office hour.
keje je dalam 2-3 jam time malam, then trus dapat ribu-riban...
kan ke best tuuu...........
takyah keje sesusah...
tunggu cuti lama, trus on!




family ku ni memang salu kene camni,
pecah tingkap kereta laaa...
rumah kene pecah laaa....
office kene masuk laaa.....



kitorang ni diperhatikan ke?


0 comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

♥ Thanx ♥

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP