Tiny Hand

TERRR beli!

 Tuesday, December 13, 2011

masa hari nak gi shopping..
berazam hanya mahu bawa pulang 1 paper beg je~

tapi...
tiba-tiba...
TERR bawak 3 4 5 6 paper bag....
apesal eh?
ape lagi?!
TERR beli 'paperbag' laa plak...

waaaaa....!!! waaaaa...!!!


tapi....
xpe...
shopping adalah terapi yang paling berkesan bagi ku~
he..he..he....

ku tak suka gi spa..
urut² tu cam sakit & geli :p
nanti lepas spa tengok phone banyak miskol & sms,
stress balik~

baik ku gi shopping utk hilangkan stress~
ye dakk?
bleh shopping² sambil angkat calls & sms(s)


ni adalah 2 bende yang ku TERR beli~



 1. Wedges~
ku tak berniat. memula cuba try test je..
bila dah cuba try test,
sedap plak kat kaki....
fikir...fikir...fikir....
ermmm....
tetiba TERR beli..
balik rumah baru perasan TERR beli :p
hahahaha......


2. Chubby Stick
yang ni BLUSHER..
blusher memang ada niat nak beli :p
memang saje nak try product CLINIQUE..




dah beli blusher..
TERR nampak 'pen gemuk' tu
cam best je...
pastu TERR nampak dia tulis kat situ..
RM50
Chubby Stick : 07 Super Strawberry





eh...
murah je~
cuba punye try punye test...
memangggg best!!
serius...!!!!

sebab ku memang pakai lip balm je selama ni..
ku x suke pake lipstik..
sebab nanti bibir cam keras~
xcun dah nanti!!
*sebenarnye malu nak pake lipstik*

menjad tipikal zareena,
maka, memang si chubby ni ikot balik rumah laaa~
hahahaha.....

kat rumah baru perasan nama dia CHUBBY STICK..
*bukan perasan TERR beli ye!*
pastu macam pernah dengar laa nama ni...
ingat punye ingat,
baru ku teringat,
ku penah baca kat blog cherrie :p
hehehe....



tapikan...
Chubby Stick ni memang best laaaa..........
nanti ku nak beli lagi kaler lain~
daaa.....



*malam ni nak balik simpang 4*



2 comments:

Cherrie Pie Sweety 13 December, 2011  

haha chubby stick tu mmg sgt best syg, kita mmg pakai tu je skrg hehehehe ;) awak beli kaler apa

♥ BeBe ♥ 15 December, 2011  

memangg best sayangg oi....
kenapa laa selama ni x perasan..
selalu tu dok pakai lip balm nivea je.
so skang, say hi hi bye bye to nivea :p

kite beli super strawberry..
ingat nak beli lagi laaa.
colour yang kuat sikit..
hehe...

Post a Comment

There was an error in this gadget

♥ Thanx ♥

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP