Tiny Hand

Iphone 4s

 Wednesday, December 21, 2011

ok.
ini adalah pembelian niat tanpa niat.
boleh tak dikategori sebagai TERR ...?
huhu....

memang niat nak tukar handphone.
tapi ku ade balance 4bulan contract ngan DiGi lagi...
contract masa beli BlackBerry dulu.....
ingat nanti lepas abis contract baru laa bli...

hmmm...
tapi menjadi tipikal zareena,
hati dah meronta-ronta nak g DiGi Centre sejak dari pagi.....
maka masuk opis kejap,
then cabut gi DiGi Centre dgn incik suami :)

hmmm.....
nak tukar phone tapi de balance contract..
niat hati nak riki-riki je dulu kat DiGi Center semalam..
Samsung SII ke, Samsung Note ke or iPhone?
kalau pakai samsung je, takde masalah pasal contract tu. bleh je...
kalo iPhone, memang kene batal contract sebab Plan dia x sama...
fikir punya fikir menggunakan hati,
maka terjadilah pembelian niat tanpa niat...


disebabkan ku ini adalah isteri mithali,
maka ku follow saranan suami :)
suami kata iPhone !
hehehe...

maka,
inilah dia.........

best sebenarnya pakai iPhone..
ku tak suka touch-touch ni dulu :(
sekarang tidak lagiii :)
tapi xpe le...
compare to Samsung, ku suka lg apple :)
hehe..
nak touch tak yah tekan kuat2..
tekan manja-manja je :)
hehehe.....

iPhone ni 32gb..
16gb putih dah abis stok.
tepakse le ambik 32gb..

bayar kat DiGi RM2390..
bulan-bulan comitment fee RM60..
ku akan pakai 2 tahun je..
sebab lepas 2 tahun, commitment fee jadi RM88..
RUGI!
hahahaha....
*dasar kedekut memang camni*


2 tahun lagi baru beli phone lain....
hehehe.....


0 comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

♥ Thanx ♥

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP