Tiny Hand

TONTON.COM.MY -now kene bayar nak tengok?

 Sunday, November 6, 2011

SALAM AIDIL ADHA SEMUA!
 cuti.
ku bosan.
nak gi opis, malas!
tido, dah!
makan, pun dah!
ingat nak layan drama ANNISSA,
tapi.................
hmmm......






Mase cite ANNISSA (slot samarinda TV3) dulu tu,
ku tak tengok...

laki ku ofcos laa tengok kan....?
RCW!
mesti laa layan!
*eeuuwwww*

so skarang ku tehengen le nak tengok,
sebab laki ku asik dok ulang ayat zamarul hisham tu,
"Bie, Bieee you jangan stress. Biar I je yang stress!"
haaaa....

Maka ku gi laa kat tonton.com.my,
cari punye cari punye cari.....
jumpa!
tapi xleh click...
*ni ku search pake ipad*

ku x pueh hati.
ku gi kat PC plak...
search lagi.
jumpa!
kali ni boleh click.
tapi..............
dia nak credit ape ntah....
KENA BAYAR!

ku seperti....
WTH?
tonton kene bayar?
baik tak payah...!

aku ingat tonton.com.my ni ditubuhkan untuk TV3. so mane-mane penonton yang terlepas episod, boleh laaa ulang tayang kat situ....
mungkin, tonton ni untuk ulang tayang cite-cite yang baru ditayang kot....
yang dah tayang lamaaaaaa tu, kene bayo!

huhu....
seperti biasa,
kalau menjadi zareena yang kedekut...
maka,
lupakanlah niat nak tengok ANNISA tu...


heh..
ape la kene bayo plak!
*x pueh hati!*
*kalau kau tak pueh hati pon, ape ko boleh buat??!!*





ok.
sambung makan rendang!
pastu tido.


bye!



3 comments:

+ GEE + 23 November, 2011  

dear....rasanye tonton tu tak kena bayar...sbb aku bukak ok je...jux register je....

Blue Mon 11 January, 2017  

Naseb aq download fu cite annissa ni..hehe

Nur Aifah 09 February, 2017  

Haah kna byr , skg ni da stop tgk tonton sbb dia amk 5 rnggit tiap buln at bill. Bila da lma stop tgk tonton, smpai skg still amk 50rggit at bill sya. How to stop, spya dia x amk 5rggit at bill saya 😭 . Tggi bil sya nty hahahhahaha

Post a Comment

There was an error in this gadget

♥ Thanx ♥

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP