Tiny Hand

Fenomena Ustaz Don

 Wednesday, November 2, 2011



Korang kenal x ustaz Don Daniyal Bin Don Biyajid ni?
 *hensem*






Ku minattttttt gilerrr ustaz ni....
Giler2 laaaa.....

Ku ni dah le jarang tgk 'kuliah-kuliah agama' ni. Tapi since Ramadhan haritu, ku memang follow IHYA RAMADHAN. program ustaz Don ni la.....

Sekarang ni ku dok follow 30 Minit Ustaz Don. Kat TV AlHijrah kul 10.30malam....
*30menet tu cepat bebeno rasenye*


Ustaz ni bersahaja je bg ceramah. Kadang-kadang berdekah-dekah kitorang gelak...
Kelako Ustaz ni!
Beliau de cara tersendiri menyampaikan apa yg nk disampaikan.
Sehingga boleh membuat ku jatuh cinta Ehhhhhh~

yang penting ustaz ni hensem!
Muka bersihhh je :)
Bibir merah! *ehhhhhhh*


kalau korang x pernah tgk beliau,
gi le search kat youtube...
BEST SESANGAT!!!








Kalaulahhhhh ku tak kawen lagi..........
Hmmmmmm.....


 


p/s:
ku cakap kat hubby, "Sayangggg, leh x saye nak kawen ngan Ustaz Don????" 
hahahaha.....
Sayang ku tu kan suke RCW, Yasmin Hani n paling baru ni Qaleesha Ray!
sape ntah Qaleesha tu. xpenah dengar pon. cukup aa quota 4 kan..???!!!
hampeh~







2 comments:

Anonymous,  03 November, 2011  

salam..
slalu tgk jg 30 minit b'sama ustaz don.kwn seuniversiti dgn husband saya time di egypt dulu.
da tunang la tapi...hehe
ngan student medic al-azhar jgk.
sama geng ngn imam muda asyraf.sama je sengal2 nye.hehe =)

nuha~

♥ BeBe ♥ 03 November, 2011  

hehehe...
takpe le dah tunang :)
*redha*
tapi ustaz ni best!
walaupon sengal~

Post a Comment

There was an error in this gadget

♥ Thanx ♥

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP