Tiny Hand

WW -best gilerr!

 Wednesday, October 5, 2011

ku de dok baca 1 blog ni :)

Wordless Wednesday beliau, pasti beliau post gambar henbeg!
urghh....
sangat membuak² rasanya nak meng'collect'
hehehe...


tapi..............
ku x boleh lee buat post cam tu kan...
ku beli henbeg, ku post kat blog....
nanti, ku kene kutuk plak....
kata belagak laa pe laa...kann...?

hmm....



ce kome tengok ni.....
kan best kalo ku ade camni...
bile tgk pic ni,
rase cam nak collect lagi 4 je!
hehehe....
http://jelita78.blogspot.com




OK.
sejak 2-3 tahun kebelakangan ni, ku memang gilerrrrrr henbeg!
suami dan bapa pon fenin dah.
eh...
kenapa bapa fenin?
kalau suami fenin tu logic aa kan?
hehe...
bapa fenin sebab mama pon cam nak join skali. 
hahahaha....
kalo kat umah, ku dok usha² henbeg,
pasti mama pon join...
*sebab pintu bilik ibubapa depan pc. pasti nampak!*
hehehe....

nasib laa ye bapa,
kat mana nak tumpah kuah kalo tak kat alas meja!
huhu....






next week ku nak try ahhh wat Wordless Wednesday ni~
('',)




0 comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

♥ Thanx ♥

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP