Tiny Hand

My Shopping Mall -shopping itu terapi!

 Saturday, October 8, 2011

hew....hew...hewww...

ku kalo serabut buat keje kat opis,
balik je umah sambil rest2 kejap,
ku pasti gi 'window shopping' kat online blogshop...
tengok handbag!


kat side bar ku under ♥ Shopping Mall ♥
ku dah list banyakkkkk blogshop jual branded handbag!
kalo x puas, click show all




shopping adalah terapi ku...
hilang segala stress ku!
yeahhh...
selain bau ketiak laki ku!
hahahaha....


boleh legaaa~ tengok handbag² ni sume..
tengok je laa pun....
kalo nak beli pon pe salahnye~
keje dah penat².
takkan xleh buy sumthing untuk diri sendiri kannn...???

tapi,
kene gak survey kedai dorang tu,
ada tu mmg murah...
ade tu cekik darah gak!
baik bli kat butik.
harga lebeh kurang...

korang gi butik,
belek² beg,
tengok price,
then beli online!
yeah!
jimat!

hmm....
kalau korang cam ragu² terhadap ke'ORI'an beg iteuw,
maka toksah laa beli online...
gi laa pavi ke, klcc ke, xpon starhill...
gi bli beg kat boutique kat sana...

bagi aku laa kan,
what for bazirkan duit beli kat butik yang sememangnye mahal n anda yang tolong bayar kan rental kedai mereka kann...?
*orang cheapskate memang camni*
dah de bende murah. grab je le...
tapi kan.....
tapikan....
kalo bli kat butik kepuasan dia lain kot!
hehe...
beza harga butik n online +- RM500-RM600
huhu...
kalo bli kat butik dapat 1 beg, online bleh dapat 2 beg..
:)
renung-renungkan dan selamat bershopping!





kat mana nak beli, beg apa nak beli, brand apa nak pakai,
sume tu ikot selera & kemampuan individu masing²...


sila-sila lah window shopping ye korang~

0 comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

♥ Thanx ♥

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP