Tiny Hand

Diana ♥ Hafiz

 Sunday, October 23, 2011



memula ingat dah x leh datang dah nikah beliau..
hati dah mula nak memberontak!
sedih!

tetiba,
pagi hari jumaat tu en. hubby kata,
"sayang, saye nk gi teluk intan. JKR panggil. awak nak ikot x?"
ku ape lagi, siap mintak keluar meeting awal lagi. pastu ku hangkut segala calculator, files, segala ape yg patot masok kete. so, kalau nak pape suh deme call je. jadinye, kat umah penganten, phone ku asik berbunyi jeeee. sekian~
x kesah la. asal ku dapat datang....!



mari layan gambar....


sesi mekap memekap

hantaran hasil kerja MOMMY. boleh tempah kat beliau ye...

cantek. suke!

2-2 ni model di dunia nyata~

ngeee~

penganten berdebor~

Alhamdulillah. sekali lafaz je. Boleh join club~

Best! Best!

Muke bahagia gilerrr :)

korang penah jumpe tak  'Penganten Cebik?' huhu....

...Semoga korang Bahagia Hingga Akhir Hayat...



untuk hari sanding, 
camera habis bateri...
malam tu ku charge,
tapi tak on plug kot.
BIJAK!






3 comments:

+ GEE + 24 October, 2011  

canteekkk kan dorg...heee...bebe aku pegi yg kt tronoh smlm...heee...suke tngk dorg....

Cherrie Pie Sweety 24 October, 2011  

bebe: syggg terima kasih sgt dtg, terharu sgt sgt, syg kamuuuu :)\

gee: mekacih dtg semalam, nak cepat2 dpt baby comel mcm anak2 gee :)

♥ BeBe ♥ 25 October, 2011  

Agee..
kan? sangat suwett dorang!
aku carik gak ko haritu sbb nampak hubby ko. skali hubby ko kate ko xdtg :( keciwa sudah. ku kem salam je lee :p
baby eisha pon ku x tgk lagi. haih...!

ana cayangg,
sesame :)sayang kamu juge :)
selamat penganten baru.... :)

Post a Comment

There was an error in this gadget

♥ Thanx ♥

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP