Tiny Hand

HASRULHASSAN.COM Mencari Blog Baru

 Saturday, October 29, 2011




Mari Join Segmen lagi :)
hehehe...
untuk menambah blog traffik :)

terbuka pada mana-mana blogger baru yang follower nye kureng dari 300 orang :)
so sesape yang join,
blog kalian akan dimasukkan dalam bloglist HASRULHASSAN.COM selama 2 bulan bermula dari 1 November-31 Disember 2011


marilah beramai-ramai memeriah kan majlis~


WWW.HASRULHASSAN.COM






Untuk join segmen ini, hanya perlu buat perkara berikut:


  1. Buat satu entri tajuk: HASRULHASSAN.COM Mencari Blog Baru *done*
  2. Letakkan badge yang disediakan dalam entri ini ke dalam entri tersebut. *done*
  3. LIKE Fanpage ini [KLIK SINI]. *done*
  4. Jadi followers blog ini. *done*
  5. Dah siap, sila tinggalkan link/url entri anda itu di ruangan komen blog beliau. *done*



Read more...

Harini bestday bapa saye :) *status kat fesbuk*

 Friday, October 28, 2011


Happy Birthday Babah :)
Semoga panjang umur,
murah rezeki dan
diberi kesihatan yang baik :)




jap,
bestday bapa yang keberapa eh?
2011-1958 = 53 tahun..









errr....
Bah, bile boleh dapat . . . . . . . . . . . ?
hehehe....

 ♥

Read more...

Tazkirah Jumaat #3








Read more...

#3 Wordless Wednesday -Comel kan dorang?!

 Wednesday, October 26, 2011

Mommy Comel Sangat. Terpaksa laa curik kat FB letak kat belog! hehe...

Read more...

I luv U, I luv U not.....

 Tuesday, October 25, 2011




ku nak jual;


henbeg
*GUESS, LONGCHAMP, COACH, NIKE, MBMJ, BRAUN BUFFEL

purse 
*RENOMA, KVZ, MBMJ, NINE WEST*

baju

suar

kasut
*VINCCI SIZE 5*




tapi...........
ku takde mase nak haplod..



de ke sesape nak beli?


Read more...

Diana ♥ Hafiz

 Sunday, October 23, 2011



memula ingat dah x leh datang dah nikah beliau..
hati dah mula nak memberontak!
sedih!

tetiba,
pagi hari jumaat tu en. hubby kata,
"sayang, saye nk gi teluk intan. JKR panggil. awak nak ikot x?"
ku ape lagi, siap mintak keluar meeting awal lagi. pastu ku hangkut segala calculator, files, segala ape yg patot masok kete. so, kalau nak pape suh deme call je. jadinye, kat umah penganten, phone ku asik berbunyi jeeee. sekian~
x kesah la. asal ku dapat datang....!



mari layan gambar....


sesi mekap memekap

hantaran hasil kerja MOMMY. boleh tempah kat beliau ye...

cantek. suke!

2-2 ni model di dunia nyata~

ngeee~

penganten berdebor~

Alhamdulillah. sekali lafaz je. Boleh join club~

Best! Best!

Muke bahagia gilerrr :)

korang penah jumpe tak  'Penganten Cebik?' huhu....

...Semoga korang Bahagia Hingga Akhir Hayat...



untuk hari sanding, 
camera habis bateri...
malam tu ku charge,
tapi tak on plug kot.
BIJAK!






Read more...

Entry syiok sendiri~

 Saturday, October 22, 2011

Hye...
Saye pakai Collagen Dust :)


Saye nk gi kenduri cherrie nie...
Ehhh....
Sebelum tu Pegi opis dlu...
Ok bye!

Read more...

Tazkirah Jumaat #2

 Friday, October 21, 2011


Rezeki Allah itu dalam berbagai rupa..

Kadangkala Allah berikan dalam bentuk
PELUANG..

Ada melihat dan membiarkan sahaja
PELUANG itu..

Ada yang bingung apabila tiba2 mendapat
PELUANG..

Tapi orang HEBAT adalah orang yang sentiasa mengambil PELUANG itu!! 










Read more...

Resah

 Thursday, October 20, 2011

erghhh...
1 of our staff nak resign.
so, tidak lain dan tidak bukan,
DAKU lah yang akan kene buat kerja staff itu!
damnn!
bertambah lagi kerja ku!
cisss....




haaaaaaaaa :(
bukan mengeluh pasal buat kerja,
ku boleh setel,
bukan susah pon!
xde masalah...
tapi bebanan kerja tu beratttt laa!
masa xcukup.

dah la november & december banyak kenduri kawen!
adik ipar aku lagi nak kawen!
kerja PLUS plak xleh masuk site!
cuti deepavali,
cuti raya aji..
cuti skolah!
kene reschedule balik kerja...
meeting sana sini...
report lagi...
mati leee! 

kerja ku yang sememang nye bertimbun ni akan ditambah pula dengan kerja orang lain!
ok..
kalian sila bayangkan~


camne aku nak cutiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii???!!!!!!!!!
kerja banyak xpe!
ku bleh stay back!
arghhhh.......



ASAL KU BLEH CUTI..!!!!
harap² aku boleh cuti~
tapi sekiranya ditakdirkan aku xleh cuti,
walo pusing ikot mana pon ku x berpeluang untuk cuti,
maka berendam air mata lah daku!!!
oh...
jangan lah ia terjadi.....
AMIN.....


Read more...

#2 Wordless Wednesday

 Wednesday, October 19, 2011

Read more...

Q.O.T.D #16 - Before . . . .

 Monday, October 17, 2011














Read more...

♥ For The Rest Of My Life ♥

 Sunday, October 16, 2011



Ku bersyukur padamu Ya Allah,
Kerana mengurniakan seorang suami yang cukup sempurna

Kasih Sayang suami semakin hari semakin kuat...
Semakin hari semakin sayang 
Suami menghargai diri ini sebagai seorang isteri yang serba kekurangan.
Tiada rungutan meskipun banyak kekurangan.





ALHAMDULILLAH.....
-Hanya itu pintaku selama ini, Ya Allah-







Sepanjang Hidup - Maher Zain
(For The Rest Of My Life)
lagu ni Hubby dedicate kat i...
terharu!



Aku bersyukur kau di sini, kasih Di kalbuku, mengiringi Dan padamu
Ingin kusampaikan Kau cahaya hati Dulu kupalingkan diri dari cinta
Hingga kau hadir ubah segalanya
Oooo...
Inilah janjiku kepadamu Sepanjang hidup Bersamamu
Kesetiaanku tulus untukmu Hingga akhir waktu Kaulah cintaku, cintaku
Sepanjang hidup Seiring waktu Aku bersyukur atas hadirmu
Kini dan selamanya Aku milikmu Yakini hatiku
 Kau anugerah Sang Maha Rahim Semoga Allah berkati kita
 Kekasih, penguat jiwa Kuberdoa, kau dan aku di Jannah
Kutemukan kekuatanku di sisimu Kau hadir sempurnakan s’luruh hidupku
Oooo....
Inilah janjiku kepadamu Sepanjang hidup Bersamamu
Kesetiaanku tulus untukmu Hingga akhir waktu Kaulah cintaku, cintaku
Sepanjang hidup Seiring waktu Aku bersyukur atas hadirmu
Kini dan selamanya Aku milikmu Yakini hatiku
Bersamamu, kusadari inilah cinta 
Tiada ragu,  Dengarkanlah kidung cintaku yang abadi





Read more...
There was an error in this gadget

♥ Thanx ♥

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP