Tiny Hand

A Love Letter to My Husband :)

 Thursday, September 22, 2011

hehehe...
bila hati dah rindu,
maka bunga-bunga cinta pon mekar mewangi le....

ku rindu laki ku,
sampai kan dok dalam toilet pon ku leh teringat muka dia :p
hahahahha...

tu dia.....
angau seyh!

dulu ku rasa laki ku x la comel...
tapi skang ni rasa cam comel plak...
camne tuh?
parah ni...parah!

bila hati rindu,
bila dalam hati ada taman...,
semua nye indah!

penat kerja kat opis,
then balik umah, nak kene setel umah plak,
tapi sume tu OK!
sebab pe?
sebab.......
dalam hati ada taman~


lalalalalalalallalalala....


harini laki ku balik...
dalam kul 8-9 kang sampai laa tu :)
ku ade present utk beliau...
*baru perasan, kami xde nak celeb pape utk 6 bulan terakhir setiap tahun*
*besday beliau FEB. anniv MAY. besday ku MAY*
ku siap buat kad kecik menggunakan kertas putih A4 kepunyaan opis lagi.
ku ambik selai pon opis x rugi kan?


hadiah ku letak dalam kereta beliau...
*ku balik umah pas opis ni nanti tompang orang. kete ku tinggal kat kilang. malas ku nak ambik beliau malam kang. sebab ku nak tgk tibi 3 cite soffiya*ku sangat mithali kan???*
nanti beliau bukak kereta, SEPRAIS!!!!!!
hehehe....





hope hubby ku suke le present ku yang x seberapa itu :)








p/s:
laki ku skang dah malas nk beli barang 'surprise' utk aku...
sebab,
beliau kata ku xpakai/ xsuka bende yang dia bagi tu :(
beliau akan beli bile ku nak je!

0 comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

♥ Thanx ♥

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP