Tiny Hand

BLOG ini TAMAT disini!

 Wednesday, June 29, 2011

Rinduuuuuuuuuuuuuuuu nak tulis Blog!!!!!

Tp Husband x kasi..
wajib lah PATUH pada suami kan...

sebab ape?
sebab,
BELIAU ADA SEBAB ELIAU SENDIRI..

xkesah lah....

tapii.............
rinduuuuuu....


Moga-moga 1 hari nanti,
beliau akan membenarkan saye menulis lagi :)


AMIN.....

Read more...

ade jugak orang tak suka cita Nora Elena ye? hehehe....

 Saturday, June 4, 2011

hari ni cuti.
hubby kerja plak..
aku takde kerja..
*ade kerja sebenaarnya. tapi takde motibasi nak buat! hahaha...*
so aku dok datang melepak kat Sengal (Sengal = rumah ibubapa)

tengah aku godek2 fesbuk tengok2 ape yang menarik,
aku terjumpa 1 link ni...


dia ni dok cakap cerita nora elena TAK LOGIK!
TAKDE LELAKI cam SethTan tu...
MANADE LELAKI ROMANTIK camtu dlm dunia ni..!

hehehe....

comel jee konon2 cam nak tulis surat rasmi kat tv3 :p

tapikan..........
ade je tau lelaki cam SethTan tu :)




SUAMI SAYE!  :)
Alhamdulillah.
saye seorang yang bertuah berkahwin dengan lelaki seperti itu..
lelaki berkualiti camtu 1 dalam 10,000 kot..
hahahaha....




Read more...

Glemer giler #AdindaEvans

 Thursday, June 2, 2011

kalo korang ade twitter,
perasan tak Trending skarang ni topic AdindaEvans?
huhu...

pemes kot pempuan tu skang..
tapi dia tau tak dia dah pemes?
hahaha....

tengahari semalam adik aku baru je tunjuk 1 blog ni..

blog kepunyaan seorang gadis 14 tahun yg mengaku dia dah x VIRGIN!
dengan bangga nya!
giler ahh minah tu!
ni belog dia gi laa usha² :p 
nak follow pon bleh :p

haih..
malas nak komen apa²..
korang baca aa...


bebudak zaman skarang ni tak de ke rasa nak 'simpan' dara untuk suami?
lelaki pon kalo nak carik bini mesti nk yg 'elok'
haihhh....

kalau kene rogol ke ape ke x kesah aa..
itu lain kes!
ni yang sukerela ni..
ape kes????

Read more...
There was an error in this gadget

♥ Thanx ♥

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP