Tiny Hand

ni ape? SPAM ke?

 Friday, May 6, 2011

pagi tadi aku bukak fesbuk..

tetibe de friend request..
tengok gambar, gambar minah saleh,
tapi bagi salam kat aku..
cilaka nye yahudi!
macam mempermainkan aku saje!

tengok ni...

lagi 1 ye..
nothing free eh kat dalam dunia ni..
UDARA je free...

Bodoh!

kalau aku minat perniagaan internet pon,
aku tak perlukan marketing skill ko tuh!
*gilerr belagak!*

aku ni bukan ade sifat perkauman,
tapi aku x suka 'mereka'
kalau xde kawan spesis mat/minah saleh pon aku x rugi aa...

sekarang ni kita dah x tahu sape betul sape salah..
*tibe-tibe*
tengok je laa kat berita...
video s^e^x,
pilihan raya,
sumpah laknat semua tu!
bosan aaa!

takde berita pasal lain ke?


dari aku tgk semua tu,
baik aku layan novel,
tak pon layan cerita melayu spesis ala² bangang lagi menyakitkan hati..
bia aku taktau ape yg berlaku dalam dunia ni..
asal IMAN aku x terpesong dengan mempercayai bende² karut tu sudah!
*dah laa IMAN senipis kulit bawang*



heh...
ape aku merepek ni?!!




tu laa..
aku dok tunggu Miss P ni..
x gak keluar²...
perut sakit!
jiwa kacau tol!
nak keluar tu cepat laa...
tetiap bulan aku tunggu ko tau!
nak main hide & seek ke?




::takde mood di hari jumaat yang permai esok cuti ni::


0 comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

♥ Thanx ♥

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP