Tiny Hand

Kacak laa plak Aaron Aziz nih!!

 Wednesday, May 11, 2011

Aaron aziz ni bukan laaa dalam senarai "lelaki kacak idaman hati" aku~
*wahhh...statement! xtahan!*

en.Syahrul Izwan jangan marah ye...
awak tetap di hati saya walau ape pon terjadi..
awak jugak yang kata, saye ni kan suke terpengaruh ngan drama & novel


skang Kejora & Bintang udah habis..
so petang2 dah takde drama nak layan :p





tapi skang dah de drama baru....

| Nora Elena | Isnin-Khamis | 7 malam | TV3 |





baru je start semalam!
Aaron Aziz belakon!
wah........kacak!
aisehh.....
mule laa aku feeling2 tengok drama nih~
heroin dia pon lawa..
sape ntah nama nye...
1st time aku tgk dia nih..


OST pon best,
hi hi hi..
tapi cite ni 24 episode je kalau x silap...



cite dia di adaptasi dari novel...
aku pon lupa aku dah penah bace ke blum :p hehe..




yang paling best,
kali ni laki aku pon join skali aku tgk drama!
haa...
baru awak tau tengok drama tu best!
*laki aku dok baca Novel Ombak Rindu aku! Huh!!!*



skang ni aku layan cite ni je laa...
Nora Elena & Asmara 2...
ngan Maharajalawak..
yang lain x ambik port!
hehe....

ehhh....
jam aku sama aa ngan jam Wan Sharmila pakai tu :p
hehe....
*tibe-tibe*


 kalau korang dah terlepas,
leh tengok kat website TV3 (TonTon)



bye!
Assalamualaikum :)

3 comments:

~farah~ 11 May, 2011  

suka cite ni, best :)

Cherrie Pie Sweety 11 May, 2011  

hehehe yanggg.. kita mmg peminat aaron aziz kih kih.. tak sabar tunggu citer ombak rindu kua hehh

♥ BeBe ♥ 11 May, 2011  

farah,
baru 2 episode dah best kan??
hehe...

ana,
awak memang,
semua yang kacak² sukeee :p
haa..
ombak rindu lambat lg ke nak kuar nye?

Post a Comment

There was an error in this gadget

♥ Thanx ♥

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP