Tiny Hand

hai..harini saye jadi bestday girl :)

 Thursday, May 19, 2011

harini birthday saye yang ke 27 tahun..
dah tua dah... :)




elok plak hari ni...
ada 2 movie baru nak kluar kat cinema :)


kepada anda-anda yang tengok kedua-dua movie ni hari ni,
seriously,
saye sangat jeles OK!

minggu lepas,
suami janji ngan saye,
dia nak belanja tengok movies ni harini jugak..
tapi apakan daya,
kita hanya merancang,
Allah penentu segalanya :)
takde rezeki..


takpe la..
next week laa gi tgk :)



tahun ni saye ber-birthday tanpa suami disisi..
dia kan outstation :)
xpe le..
redha je le...

 tapi masa pukul 12 malam tadi hubby ada call,
*harus lah aku dah tidur lena time tu*
dia wish :)
pastu ejek-ejek aku dah tua..
macam laa dia muda sangat..
*tapi muda laa untuk lelaki*
then beliau kata beliau nak call SINAR.FM nak wat ucapan ganda 23 tu :p beliau suh aku bukak radio.
tengah aku mamai2 tu sempat lagi aku pikir,
"radio? takde radio dlm bilik. mane aku nak cari radio
hahaha...
bongok je!




walopon sedih beliau takde bersama-sama,
tapi saye tetap gembira :)
saye dikelilingi oleh kawan-kawan sahabat handai & family yang sangat happening :)
mereka menggembirakan hati saye dengan ucapan-ucapan selamat hari lahir & doa-doa mereka :)

takde 'specific' celebration pon utk saye...
sebab semua pon nak terjadi pada bulan MAY...
hari wesak bulan may,
hari ibu pon bulan may.
anniversary aku pon may jugak..
bestday aku, adik-adik perempuan aku & mama pon bulan may :)
hari jururawat, hari 13th may pon dalam bulan may..
haaa..
tidak lupa juga hari guru...
lepas ni, 3-4 tahun lagi mungkin bulan Ramadhan pon dalam bulan MAY :)
ngeee~
so kalau celeb, celeb semua dalam 1 :)
jimat kos...
*bapak aku laa pokai*


kepada friends & families yg wish kat saye tadi,
mekasih laa ye :)
kite kawan sampai akhir hayat taw!
promise?!
*sebab saye tak ramai kawan*
saye sayang kamu semua....
semoga apa yang kalian doakan untuk saye,
dimakbulkan ALLAH..
*semua pon mintak baby*
AMEEN!!


saye paling terharu bila anak-anak sepupu saye buat 1 video nyanyi hepi bestday kat saye :)
*nama komersial aku = mak nina*
anak-anak sedara ku itu tak pandai cakap pon lagi,
so mak bapak nye le yang nyanyi, mereka hanya interframe kat kamera :)
tapi OK what...
terharu weh~



ok la....
19 May 2011 pon dah nak melabuhkan tirai..
mata aku pon dah nak berlabuh gak nih~

esok bestday mama :)
see....
ai lahir2 je dah kasi mama ai hadiah...
menghadiahkan beliau dengan kesakitan melahirkan aku!
sib bak lahir-lahir COMEL..
hahahaha....


ok bye....

lepas ni bermula lah my journey sebagai wanita berusia 27 tahun..
eh...
masih belum boleh digelar wanita..
sebab saye masih belum menjadi ibu. masih belum lengkap sebagai seorang wanita!



(,'') ('',)


2 comments:

Cherrie Pie Sweety 20 May, 2011  

happy birthday yang :)

♥ BeBe ♥ 23 May, 2011  

tq yanggg :)
hehe...

Post a Comment

There was an error in this gadget

♥ Thanx ♥

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP