Tiny Hand

eksaited buat puding roti!

 Wednesday, May 18, 2011

tadi buat puding roti with custard sauce..



aku tak penah makan puding roti..
sebab,
aku tak suka makan roti cicah teh.
hehe..
maksudnya disini,
aku tak suka makan roti lembik-lembik gitu..
roti hanyalah untuk bakar or sapu jem/butter..
not other than that :)
*tipikal kan?*


so this is my 1st try,
aku tak tau sebenarnya puding roti ni lembik ke keras...
hahahha...

so,
tanpa ilmu penuh didada,
aku try!

jadi weh!!
jadi laa plak kan!
*bangga*


tapi aku tak berapa suka la..
hehe...

makanya,
aku tak makan sangat.
just 'rasa' je :)

mama yang makan banyak...
kakak pon makan adik pon makan..
zaheen je tak makan. dia kata dia kenyangg...
kecikkkkkkk ati aku..
hahaha...

aku tangkap gambar sikit je..
tu pon pakai BB.
pic x lawa sangat...


custard sauce

the making of . . . . .


zoom sikit. cam telur dadar kan? heee~

dah siap.tak sempat sejuk dah kene songlap utk 1st round. tapi rupa dia agak tak memberahikan. huhu....


roti lembk-lembik ^_^


licin~


hehe...
weekend ni nak wat cream puff plak :)
*kalau rajin & free*





bye..
nak tido..
esok keje......
nyte!



Post a Comment

There was an error in this gadget

♥ Thanx ♥

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP