Tiny Hand

dari NOVEL ke KACA TV

 Wednesday, May 18, 2011

SUKE!

*big smile*



semalam baca harian metro.
kakak Dato K tu nak buat telefilem/drama dari 7 Novel Alaf 21..
*trend skarang novel ke kaca TV*

korang ade bace x paper semalam...??

semua telefilem/drama ni akan berada di saluran ASTRO CITRA kot..
yang pasti korang kene subscribe aah!
takde free-free OK!



ni la 7 novel tersebut :)

T E R B A I K ~




dorang pilih novel ni based on ke'glemer'an dia..
kira ni top selling dorang aa..



4 novel yang atas aku ada!
yang 3 bawah tu cam tak hingat! aku rasa cam x baca lagi...



MANISNYA CINTA :- aku x hingat dah cite tu. kalau tak silap cerita 'LIPAS'. lepas insiden lipas tu yg dorang baik as husband & wife. eh... ye ke? ke salah? hehe...

JAUH:- ni 1st novel ALAF 21 yang aku baca. kire nak transform dari baca buku ahadiat akashah ke alaf 21 aa ni. dari zaman remaja ke zaman dewasa. cheewah~ aku suka gila cite ni! Ika & Fikri. aku admire gile si fikri ni. dalam novel ni si Fikri kerja as Financial Controller. cheh...dan dan tu aku pon nak jadi financial controller. hahaha..trus tukar cita² tu yang tak tahan :p hahaha...


ADAM & HAWA:- ingat² lupa jugak. yang aku ingat Adam n Hawa ni dah jadi husband n wife then terpisah. terpisah sebab pe dah lupe. last² dorang jumpa kat Mekah kalo x silap. haihhh..sorry le. dah lupa. tapi novel ni BEST!


KAU UNTUKKU:- Novel ni best gak. Novel Aisya Sofia kan TOP! sume best² novel beliau. tp bagi aku cam biasa² je. tak meninggalkan kesan kat aku pon :p hehe...




 ok.
selamat menunggu kemunculan mereka!
bye~


2 comments:

Cherrie Pie Sweety 18 May, 2011  

manisnya cinta tu yang kita ingat dia pilot sebenarnya, tapi baut2 macam orang biasa2 je.. nak uji perempuan tu suka btul2 ke cmner.. lain2 ada baca gak tp xingat sangat hehe

♥ BeBe ♥ 23 May, 2011  

haa...
btul..
kite beli novel tu balik :p

Post a Comment

There was an error in this gadget

♥ Thanx ♥

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP