Tiny Hand

AKu Seteress! Hubby Sengallllll!

 Tuesday, May 31, 2011

Hubby outstation lagi~
huhu...
*jangan mengeluh hatta merungut*

takpe la..
demi tugas kepada bangsa dan negara kan?
malam-malam camni mesti still lg pergi borak2 & berpoya2 ngan client..
hehe...
ooo.... berpoya2 ye!~


untuk hari ni hubby x call lagi..
*tak call untuk malam. petang n tengahari dah call :p*
so seperti biasa,
apabila diri terasa seperti kekurangan kasih sayang!
ditambah plak tadi dok layan ASMARA..
part Zaliya nak berpisah ngan Asmara tu,
*aku mengerti perasaanmu Zaliya~*
aku teremosi jap!
hahaha...


seteresss kejap apabila diri ini diabaikan!!


berbalik pada hubby ku yang masih tak call-call tu,
maka,
aku pon menghantar 1 SMS kepada beliau...


SMS berbunyi begini..
Novel terbaru bulan ini: PERLIS, DIMANA SUAMIKU

isi SMS di adaptasi dari tajuk novel ini.
 ^gambar: dari source encik gugel^

konon-konon nak perli beliau laa...
kot-kot laa beliau call pastu.

then,
beliau balas SMS beta!
SMS beliau berbunyi begini...

Sinopsis - Syahrul yang selalu outstation, selalu merindui isterinya zareena. Walaupun sudah 2 tahun berkahwin, baginya terasa seperti berbulan madu. Entahlah. Pada syahrul tetap berpegang pada pepatah "sayang anak tangan-tangankan, sayang isteri tinggal-tinggalkan"



SENGALLL!!
tension!
hampeh..
benciii aaa!!!!

sampai laaa abis post ini ditulis,
beliau still tak call-call lagi!
huhu...


benci btul!!





Sengal tak laki aku reply SMS camtu?

2 comments:

Cherrie Pie Sweety 31 May, 2011  

hahahah yang.. guling2 kita gelak bila baca.. sweet sangat2la awak dgn wan ni hik hik hik... ;)

♥ BeBe ♥ 31 May, 2011  

tension kite yanggg :(
ade ke reply camtu?
hehe...
sengal tol!

Post a Comment

There was an error in this gadget

♥ Thanx ♥

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP