Tiny Hand

me ♥ RAM

 Tuesday, April 26, 2011

saye suke baca novel..

tapi sekarang ni dah banyak sangat penulis novel. 
so, saye xkenal sangat penulis yang baru² ni..
saye beli novel pon bukan baca sinopsis kat belakang,
tp atas 'survey' kat FB Alaf 21, Buku prima & Kaki Novel.
mane yg dorang kata best, itu yg saye cari :)
*siap buat list simpan dalam purse*
malas nak lelama kat kedai buku baca satu satu :p
sebab banyak section lagi nak pergi dengan limited time~


tapi,
saye sangat suka karya RAMLEE AWANG MURSHID! (RAM)
selain AHADIAT AKASHAH
*time skolah dulu minat giler AA*

buku² RAM ni saye buat koleksi.
semua novel RAM saye ade :)
yang terbaru ni, SUTERA BIDADARI baru tengah nak launched kat BookFair 2011..
saye tak dapat pergi PWTC!
jeles kat sesape yg dah beli novel tuh.
saye?
tunggu aa lagi 3 minggu,
nanti sampai aa kat ipoh ceruk ni haaa :)

tadi dok tengok² FanPage RAM,
rupenye ade lg 3 novel RAM aku takde!
siap dah tak cetak lagi!


tajuk dia:-
Igauan Maut
Anugerah Pertama
Pei Pan


kalau korang tau nak cari katne,
sile roger aku k!
sangat berharap..
yang pei pan tu dengar² citer still ada.
yang 2 pertama tu kalau ade rezeki, jumpa laa..
dah tak cetak~


nanti roger k!
takpun kalau baik ati, belikan dulu, pastu claim kat aku!
takpun,
kalau terlebih baik ati,
beli & bagi kat aku sebagai hadiah~
hehe....



p/s: walaupon RAM ade menulis novel berkisar tentang sejarah melayu. SEJARAH ok. tapi aku tetap minat dia. aku tetap buat koleksi. tapi, aku kan tak suka baca buku SEJARAH. hmmmm...~


2 comments:

@naBest 27 April, 2011  

anugerah pertama aku ada. heheheehe.. tp miss place dah. huhuhu..

aku pon minat gila RAM. Semua buku dia aku ada xcept igauan maut n pei pan. huhhuuuhhuu..

Cherrie Pie Sweety 27 April, 2011  

pei pan tu buku lama dia tp besttt sgt.. tak ingat pinjam dr sapa.. dr library kot hehehe

Post a Comment

There was an error in this gadget

♥ Thanx ♥

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP