Tiny Hand

Jumaat :- 2 tahun yang lalu....

 Friday, April 29, 2011

hehe...
mengimbau kenangan manis jap...
pastu nak tempek gambar diri sendiri :p


kalau 2 tahun lepas,
hari jumaat cam hari ni adalah bertarikh 1 MEI..
iaitu tarikh keramat dimana,
saye bertukar status :)
saye bernikah  pada hari jumaat yang mulia :)
ambil berkat hari jumaat.
*yang penting, hari CUITI*




sekarang ni pukul 1210, jumaat 29/4/2011
kalau 2 tahun lepas,
waktu² camni aku ngah gabra,
dok pakai segala jenis gelang turun temurun..
gelang kaki besar tu, rantai, subang n etc..
then time ni laa nak repair inai,
siap² nak makan..
mandi sume laa..
pas zohor MakAndam datang :)







sebelum nikah

pun sebelum nikah

sebelum akad, incik wan memang x senyum. kaler muka pon dah sama cam kaler baju~

waktu ni paling best! cium dahi~ legeee
pic dari OP






tapi tahun ni,
jumaat cam harini adalah tarikh 29 APRIL..
ade tak orang nikah harini?
esok luse banyak laa wedding invitation aku dapat :p
hehe..




ahad ni wedding anniversary kami yang ke-2..
doakan yang terbaik untuk kami ye...




 kalau nak tgk pic kawen aku,
gi kat blog DHIYA & SINI..
kalau nak tengok aa....



1 comments:

Jay 29 April, 2011  

setiap hari buruh aku akan ingat wed ko..dan juga eksiden kat hewayyyy =)

Post a Comment

There was an error in this gadget

♥ Thanx ♥

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP