Tiny Hand

Demam Sinetron : Kejora dan Bintang

 Wednesday, April 27, 2011



hehe..
demam kura je..
tak le demam panas sangat..


sape tengok gak angkat tangan




tetiap petang kalo leh balik awal, aku balik awal..
kejora dan bintang punye penangan..

kadang² aku balik terlebih awal,
nak tunggu kul 6.30,
kononnye nak baring kejap,
last² kejora dan bintang ntah ke mana,
aku sedap jeee naik roket pergi bintang maghrib² tu..

nikmat tol tido time maghrib~
hehe..


aku ni tak laa suke sangat tgk TV,
tp boleh laaa tengok cite ni..
dari takde pe nak buat petang²,
baik cuci mata tengok BAIM WONG..
*walopon tak laa ensem sangat*


kadang² 2-3 eposide dah ter misss...
tapi,
still boleh catch up lagi,
sebab cite indon ni kan selalu ulang² cakap..
pastu banyak flashback,
so tak susah nak 'tangkap' balik..


aku start tengok ni pon bukan dr episode 1,
episode brapa ntah,
pastu,
termisss banyak episode,
pastu tengok balik,
pastu missss lagi :p


kadang² aku boring jugak..
kalau yg baik tu baik sangat!
kalau jahat tu,
jahat bebeno!
siap buat muke+mata+mulut lg..
gerammm je aku tgk!


pastu kalau nak cari/kejar orang,
kadang² berselisih je tapi x perasan la,
takpun membelakangi la...
boring sebab pe tau?
sebab aku rasa aku tgk cite ni dah dekat sebulan lebih,
dia x jumpa pon bapak dia lagi,
padahal dok satu kawasan je kot~


hehehe....

so, bleh laa nak layan petang²,
sambil makan cucur :)

dekat nak abis dah cite ni,
next week kalau x silap..
pastu ganti cite lain plak..
tatau best ke x..





p/s: mama & babah aku demam korea, dorang lagi dahsyat..! marathon dari kul 9 malam sampai 1 pagi. tetiap hari!
*aku rasa everyday. ke isnin-khamis je.ntah laa :p*
sib baik aku dok umah lain. kalau x, menangis le aku nk tgk tv channel lain :p


0 comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

♥ Thanx ♥

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP