Tiny Hand

ko gedix² ngan laki aku ye!

 Tuesday, March 29, 2011

huhu..
ni nak story sket ni..
ade minah tu gedix² ngan laki aku!
kerinting bulu mata aku dibuatnye!
hampesges btui!


hari tu,
aku g tesco,
lepas g peghabis duit,
aku singgah la kat kedai jual majalah tu,
the news ke hape ke ntah namanye..


aku dok laa belek magazine aku,
laki aku dok belek magazine dia.


aku ingat dia dah gi kat kete,
so aku ambik cepat2 megazines, then bayar...


lepas bayar baru aku perasan laki aku de kat situ..
cheh..
kalau aku tau die de kat situ,
aku soh je dia bayo..
hahahaha....


eh...
bukan²..
*tukar cerita sket*
kalau aku tau die de kat situ,
aku leh bayo kan sekali...
hahaha....


xkesah laa sape bayo,
yang penting aku nak resit tu,
*nak claim incometax! heeee*


pas bayar,
aku mintak resit kat laki aku,
typical laki aku, "alaaa...lupe nak mintak resit"
dia patah balik. aku membontoti dia
*cehh..ayat novel*


gi kat cashier
laki aku: 
dik nak resit dik


cashier : 
emmm...kalau saye taknak bagi camne??!
*sambil sengih² goyang-goyang bahu & kepala*


err...korang boleh bayang tak?


tebeliak jap mata aku tengok.
hampes tol!


laki aku lak tesengih²..
pastu cakap :
alaa..bagi laa. kalo tak saye panggil manager!


hai bang,
takkan sebab resit nak panggil manager kottt :p
elee..
neves lee tu..
i tau laa!
hehehe...


kepada minah tu,
toksah laa ko nguraat laki aku,
tak hensem pon..
gemuk pon ye gak..
kamu gi le carik lain..
banyak lagi yang kacak² di luar sana...


hehe...
dalam kete,
siap aa..
kene aa soal siasat ngan aku..
selambe je minah tu gedix² ngan laki aku depan aku!
cisss...
tetibe rase jeles~



ghopenyee minah tu kenalan dia..
kawan masa keje tesco dulu...

haha....




tapi,
situasi itu bisa menggugat hati saya la!
rasa laki ai tak selamat..
huhu...



dugaan tol!

3 comments:

Cherrie Pie Sweety 29 March, 2011  

owhhh tak bole tak bole.. kenalan pun tak bole wat camtu.. harus dipantau hahahahha

@naBest 29 March, 2011  

hahahaa.. macam lawak je... hahahha.
tp bahaya gak.

aimi shahida 29 March, 2011  

lawak je awek cashierrr tuu.
hak3

Post a Comment

There was an error in this gadget

♥ Thanx ♥

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP