Tiny Hand

ape orang buat, ko pon nak buat! tapi...

 Wednesday, March 16, 2011


saye bercakap pasal diri saye sendiri.







orang main twitter ko pon nak main twitter!
reti pon tak!
padahal ko bukan rajin sangat pon nak bertwit twit!
ko bukan ade masa pon!
balik umah je, henpon mane ntah ko campak!
ko kat mississippi henpon lak kat bangkok.
pagi² bile kengkawan ko sibuk 'mention' gud morning, ko bukan nak reply!
"ahh.jap g aa reply"
hmm...
kadang² mane² dannnnn je ko tekan kan..?
kekadang reply all. kekadang tekan reply je.
kalo mention bebanyak tu, aku pon tak baca abis sape yang di mention kan. baca yang tulisan kaler itam je..
pastu tak paham.
korang ngah bercakap pasal sape ni?
huhu...
baik takyah de twitter kan?!
*sorry laa geng*




orang main foursquare, ko pon nak gak!
hahaha...
ni kelakar.
skang dah tak leh main foursquare dah.
laki ai tak bagi you!
dia kata bahaya!
heh..
dosa tau ingkar cakap suami!




fesbuk memang ada.
tp bukan hapdet pon pasal kawan²..
kalau bukak fesbuk pon lebih kepada iklan je..
pening kepala aku tengok!
last2 malas nak ambik port.


bistu yang ko poyo2 pakai blekberi pesal?


hehe..
aku pakai blek beri sebab,
1. senang aku nk reply email orang kalau tanye pasal bisnes :)
2. senang nak save data customer dalam tu :)
3. senang kalau ade enquiry pasal bisnes kat fesbuk!

sebenarnye, 3 bende ni je laa pun yang menyebabkan aku bli blekberi!




kawan2 aku pon kalau nak tanye kabar or ape² post kat wall FB aku or PM kat inbox FB je..
sah² terus aku leh reply!
*tapi kekadang tak keluar pon kat phone! mengong*



aku pon cam dah taktau cite kengkawan..
sib baik ade blog!
mane kawan² yang de blog tu,
agak terhapdet laa daku disini :)


kawan-kawan,
sesape de blog,
ce bagitau kat teman ni haaa...!
tak kesian ke kome ngan mike ni?
dah ghupe katak bawah tempurung gayenyee...
hehe~






korang misti cam 'ape lee yang bizi sangat si zareena ni'
si zareena ni pon taktau pe laa yang dia bizi sangat kan tu.
rasa cam dari pagi sampai malam tu FULL.
*malam tu stakat kul 10 je. hehe. yee..saye ni spesis tido awal & tido harus cukup 8 jam. kalo tak, esoknye saye tak productive, proaktif dan segala pro aa A.K.A lemau"



8 comments:

RAZifaH 16 March, 2011  

ko membuat kan aku nak pakai BB la Bebe!
:)
sama jerr reason mcm ko, bkn ramai sangat nak di-contact pon!
haahaha...

.nina.z. 16 March, 2011  

hehe..
dah lama aku suh ko pakai BB..
ko takyah bli BB yang mahal² tu..
pakai curve sudah!
hehe..
aku tgk kat digi BB plan curve murah je...

~~::loveayna::~~ 16 March, 2011  

yang... kite pun baru ni ha nak ber tweet bagai.. padahall.. terkedek-kedek haaa ... rase dah byk sgt meduim nak bercakap ha.a.a.a

RAZIFAH 17 March, 2011  
This comment has been removed by the author.
RAZIFAH 17 March, 2011  
This comment has been removed by the author.
RAZIFAH 17 March, 2011  

Bebe,
Aku kan ngade lebih sket, so mengidam nak Bold 9780..
hahahah...
Alang-alang tukau biar upgrade tros!
:)

Anonymous,  17 March, 2011  

tulis blog ada masa?

.nina.z. 17 March, 2011  

pah,
pe lagi,
realisasikan impian anda itu..



anon,
tulis belog tak memerlukan commmitment setiap masa, setiap detik & setiap waktu seperti twitter, 4sq :)

Post a Comment

There was an error in this gadget

♥ Thanx ♥

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP