Tiny Hand

TERSAMPOK hantu?

 Monday, February 21, 2011



saye tersampok hantu...


HANTU KAK LIMAH~
laalaaalaaalaa...lala..lalala....
*orang2 yang tak layan cite melayu sure taktau


sape yang tak tersampok angkat tangan?
huhu...


sume pon tersampok kot~
ambik ASTRO FIRST tu,
tengok aa sampai lebam!


sebenarnye cite tu tak best pon............
biasa2 je hatta cite bodoh!
hahaha...
tapi part lawak tu memang lawak!

sampai aku dah hafal part2 best & dialog2 lawak tu!
hampes tol~

aku suke soleyyyy~ soleyyy~

comel jee usop pakai baju tido kaler pink.
pastu pose cenggini..


meh kite senaraikan antara dialog2 yang best..

he'eh
fenik
busit
plawok...plawok..plawok...
ke..ke..ke..ke
mak oii..panjang nye kopek~
itu nang nak~
kite bakoo jee....kite bakooo...! kite bakoo......!


ade lagi ni.
tapi dah ngantok!


hari2 aku dengar lagu soley~ soley~
pastu tgk kat youtube abi & ucop menari soley~ soley~
hahaha....


nak buat VC ngan hubby laa....!
soley~ soley~






nyte~




1 comments:

~mrs.yie~ 22 February, 2011  

nak tambah lagi dialog best:

ce cite..ce cite..

haha..cite2 cenggini memang mcm bodo je..lawak sengal..tp klu dapat tgk kat wayang, lagi layan kot..yang tak lawak pun leh gelak guling2..ada feel!!!

Post a Comment

There was an error in this gadget

♥ Thanx ♥

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP