Tiny Hand

saye nak kurus! :(

 Monday, February 7, 2011

saye nak kurus!
nak kurus!
nak kurus!


erghh....
saye takleh terima badan naik camni :(


hubby kate saye tak gemuk!
dia kata saye OK!
"ok je.cantik je. tak laa kerempeng sangat"


eh aku dulu kerempeng ke?
huhu.....

memang laa tak gemuk sayangg oi...

tapiii.....
ponggong beso!
perot lebo!
rasa cam dah takde shape dah :(

:(

:(

:(

kalau kira BMI memang normal..
tapiii....
nak perot kempis!
nak ponggong kecik!
:(


camne nak buat?!
excercise? *malas laa plak*
diet? *aku mmg makan sikit je pun!*


dulu pernah dengar pasal PB
a.k.a PREMIUM BEUTY (corset)
tapi buat dek je laa kann..
sebab,
dulu kan i kerempeng..
mane de istilah diet/gemuk/ponggong beso/perut buncit dalam kamus hidup i!

sekarang ni je baru ada istilah-istilah2 tu!


PB kata dia bleh kempiskan perut & kasi shape...
teruja i tau!


then kesayangan(s) i ade pakai PB ni..
so cam berminat plak..
tapi.....


haih...
banyak plak tapinyeee~



3 comments:

Cherrie Pie Sweety 07 February, 2011  

Pakaila yang.. tp PB ni kalau ikut.. dia more to kesihatan :)
kita pakais ebab selalu migrain & senggugut teruk semua..
so far, Alhamdulillahs ejak pakai 2 penyakit utama tu dah ok :)

p/s: kita tak rasa awak gemuk pon.. macam langsing tinggi jer :)

Three Musketeers 07 February, 2011  

Assalamualaikum...:)

Sorry kalau mengganggu awak dengan comment nie...:) Actually, kiter pon memang pakai Premium Beautiful sejak lebih kurang setahun yang lalu until now. And seriously, result Premium Beautiful memang superb dear. Dari sudut kesihatan dan kecantikan...:)

Belilah Premium Beautiful now, dear. Boleh dapat rebate...:) You can visit my blog for more information dear...:)

http://princesyahir.blogspot.com

Dhiya 08 February, 2011  

nko nak kurus apa lagi dear? last aku tgk nko ok....just flabby je la...tone up sikit, bagi mantap, sure ok dah..ala..buat exercise ringan2 je...

Post a Comment

There was an error in this gadget

♥ Thanx ♥

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP