Tiny Hand

Korang dengar tak hot.fm pagi tadi punye topic?

 Monday, February 14, 2011

Topic dia pagi tadi adalah:
KETAGIHAN PELIK..

Sebenarnye aku pon x dengar, tp opismate aku cite. Ngah2 dia cite, elok plak de ulang tayang kat radio tu ;p
Kire aku dengar gak laa kan? Hehe...

De sorang tu call, dia kata ketagihan pelik dia start dia kawen. Bukan time pregnent tau. Hmmm...
Tau dia ketagih ape?


DIA KETAGIH BAU KETIAK SUAMI DIA!
-paling best time pas balik keje! :p

(DJ radio sume cam "euwww")


Hahaha....

Ade gak orang camtu ye...
Aku ingat aku je ;p
Hehhehehe....


Jangan jeles~
I suke bau ketiak suami I taw!
•hilang stress keje I! Siyess! Xcaya try la•


;p



Sent from my BlackBerry® smartphone

2 comments:

Cherrie Pie Sweety 15 February, 2011  

hahaha.. nanti dah akwen gamaknya kita suka bau peluh epit jugakla yer hehehe...
sebab dah sayanggggg..semua pon jadi indah jer hehehe

.nina.z. 16 February, 2011  

hehe...
ntah² nanti awak pon same. kalau awak pon suka gak nanti, kasitau kite tau :p
hahaha...

memang kalau dah sayangggg tu sumenye indah..
tapi kalau kentut, busuk tetap busuk tau!

hehe...

Post a Comment

There was an error in this gadget

♥ Thanx ♥

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP