Tiny Hand

Blogger Tegar! Day 9 - Something you're proud of in the past few days

 Thursday, February 10, 2011

Day 9
Something you're proud of in the past few days



heh..
patot entry ni semalam..
tapi semalam my swett honeybee memalam buta ajak gi dating!
*memalam buta nak makan mekdi*
sebelum tu i tak berpeluang nak pegang laptop~
haih....

hmm...
best gak eh main foursquare tu..
tapi sebenarnye tak reti main pon..
hehe...
biasa laa cik zareena,
mesti ketinggalan keretapi..
dia memang agak lambat sket..
sampai kan cik abang kata mata i sperow..
*eh...sperow ni cite lain*


berbalik kepada tajuk di atas,
sejak 2 menjak ni ape yg bleh i proud kan ye?
hmm..........
*fikir*
haaaa!

saye dah balik kepada hobby lama saye :)


GILA NOVEL!
*tapi skarang lebeh kepada gila BELI novel je baru :p*

tunggu punye tunggu punye tunggu,
cik Puan Alia aku tu takkkkkkkk gak hapdet2 review pasal novel..
aku ni ikot dia,
kalo dia review, then ayat awalan dia kata,
"novel ni kategory agak susah nak letak"
maka otometik i akan menanam azam untuk membeli novel itu!
*wah...menanam azam tu!*

tak pon aku terjah FB alaf 21..
pastu baca komen2 orang. kalau novel tu banyak orang kata best,
aku pon menanam azam untuk mendapatkan novel itu...

*kat ipoh ni novel2 baru agak lambat sampai kat kedai . JAUH sangat PERJALANANnye*

bukan ape,
aku ni skang takde masa nak belek 1-1 buku kat kedai tu...
al-maklom laaa...
gi kedai buku pon curik2 :p
hehehe....
*SiDia bising sebab beli banyak tapi baca nye ntah bila. pastu bila dah pegang novel, SiDia terasa terabai*

pastu SiDia jugak pernah berkata
"ce awak tulis dalam belog awak tu apa Novel yg awak dah baca"
kire cam review gak laa...
heh..
tak kuasa aku...
aku ni bukan pandai nak karang2 ayat power tangkap leleh cam dia!
karang ntah pehapa aku merepek!
hehe....






ehh...
gila novel BALIK ni membanggakan ke????



1 comments:

MrsWhiteberry 12 February, 2011  

oit..bace kaca jendela ainnur..sedey!!

Post a Comment

There was an error in this gadget

♥ Thanx ♥

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP