Tiny Hand

Blogger Tegar! Day 24 - A letter for your parents

 Thursday, February 24, 2011

Day 24
A letter for your parents



mak aih..
nak kene tulis surat plak dah~

masa Mother's Day last year dah tulis dah untuk MAMA+MAK :)
pakai yang itu je bleh x?



cuma surat untuk para ayah je takde lagi~



To: Babah
mekasih sebab sudi terima pilihan hati saya :) sehingga sanggup menikahkan saye dengan beliau dan baik hati  menaja kenduri kawen saye :)
mekaseh sebab belikan saye kete :)
mekasih sebab belikan saye laptop dedulu. skang laptop dah rosak. nak lagi 1 boleh?
mekasih sebab menanggung makan minum saye selama ni..
mekasih jugak sebab salu bagi duit kat saye dulu time sy masih dibawah tanggungjawab..
mekasih sebab slalu topup kan saye bebanyak dulu. duluuuuuu laa~
mekasih seab selalu BISING2 kat saye hari2..
mekasih sebab skolahkan saye jejauh...
mekaseh jugak sebab tukarkan saye ke SM Teknik Ipoh secara senyap2 sedangkan OFFER LETTER sebenar-benarnye tertulis SM TeknikCheras!
*yang ni memang i tak puas hati!*
mekasih sebab cat bilik saye kaler pink :)

time kasih laa untuk semua!
u r the best dad ever~



Untuk Abah lak,
mekash sebab slalu blanje saye makan kat Restoren Nelayan Simpang 4 Hutan Melintang :)
mekaseh sebab selalu cakap camni kat customer2 abah :)
"yang ni menantuuu :)"
mekasih kerana menerima saye sebagai salah seorang anak abah :)
mekasih sebab letak aircond dalam bilik kami tu :)
mekaseh sebab sudi datang cuti2 kat teratak buruk kami ni haaa :)
mekasih sebab jaga suami saye dulu2 :p
mekasih untuk semua~



semoga MAMA+BABAH & MAK+ABAH sentiasa dibawah lindungan-NYA..
AMin.....





0 comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

♥ Thanx ♥

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP