Tiny Hand

Blogger Tegar! Day 18 - Plans/dreams/goals you have

 Friday, February 18, 2011

 Day 18
Plans/dreams/goals you have


ohh...
saye suke entry ini :)
hehe...
plans & goals tu tak laa banyak mana..
dreamss tu yang lebeh...
hahaha...


tapi bila ada 'mimpi'
disitu laa ada 'goal'
dan dari situ laa bermulanya 'plan'


saye malu le nak tulis ape 'mimpi-mimpi' saye tu :p
hehe...
ia sekadar angan-angan mat jenin je kot....
huhu...


nanti sesape reader aku yang selama ni TAK-BERAPA-NAK-SUKA-AKU tu dok ngata2 aku plak kan?
tak syok plak aku nak berangan nanti....



OK...
ni adalah beberapa bende yang aku nak achieved dalam hidup aku :)
ala...
bende ni sama kot cam korang...




1. saya sedaya upaya TAK NAK ARGUE dengan suami! nak patuh sepanjang masa. (susah taw!)
*dosa kalau bersoal jawab lebeh2dgn suami*kalau bleh, bila SiDia suruh buat sesuatu, maka patuhi lah SiDia tanpa banyak soal!*


2. saya nak membina rumahtangga yang KEKAL ke akhir hayat~
*kami nak TUA bersama²*


3. saya nak mengumpul akhirat sebanyak mungkin :)
*InsyaAllah.Aminnn....*

4. saya nak mengumpul asset dunia  :)
*untuk kesenangan pewaris saya nanti*

5. saye nak jadi ANAK, ISTERI & IBU yang sentiasa diberkati oleh-NYA!

6. saye juge nak jadi usahawan WANITA yang berjaya :)
*Aminnn*


7.saye nak memenuhi SEMUA KEHENDAK hidup saya sepenuh nya dengan USAHA sendiri..
*saya adalah seorang yang apabila nak kan sesuatu, maka saya akan usaha untuk memperolehinya sendiri. kalau cam orang lain yang bagi or penuhi or belikan, saya TIADA KEPUASAN di situ :)*

8. nanti bila dah OK sket, saye taknak keje dah. saya nak jadi SURIRUMAH SEPENUH MASA atau BEKERJA DARI RUMAH. nak cosentret jaga family :)


9. saye nak sentiasa kelihatan CANTIK sepanjang masa even bila dah tua kerepot nanti!
*bukan kat pandangan mata korang ye! pada pandangan mata SiDia*





yang ni plak DREAMS merangkap SHORT-TERM-GOAL...
*biasa laa. sopping tak sudah²*

8. saye nak beli handbag LV tahun ni!
*saye adalah dari golongan low-middle income. so susah sikit nak beli LV seperti orang lain; PERGI BUTIK-GRAB-BAYAR :)*
*lepas LV sy nak yang lain plak taw!*


9. saye nak beli laptop!
*saye takde laptop. selama ni buat laptop incik wan cam harta sendiri*



10. saye nak beli camera. takmau paw kamera kampeni dah~
*alpha*


11. saye nak memiliki VW Golf  :) hehe....
*kaler merah!*






sekian...
wassalam~

1 comments:

Cherrie Pie Sweety 20 February, 2011  

hahah comel jer nak LV pastu nak lagi taw hahaha
beli beli.. pas LV aim Channel plak :)
tak salah pun hehehe

Post a Comment

There was an error in this gadget

♥ Thanx ♥

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP