Tiny Hand

Blogger Tegar! Day 28 - A picture of you last year and now, how have you changed since then?

 Monday, February 28, 2011

Day 28
A picture of you last year and now, how have you changed since then?



gambar adalah di sekitar Feb 2010 & Feb 2011
rase cam tak banyak berubah..
mungkin hanya lemak tepu di perut saje bertambah :)
rambut rasanya panjang takat tuuu je
*aku mushkil pesal rambaut aku tak panjang2*

dan yang paling penting....
saye masih BAHAGIA bersama :)

Feb 2010

Feb 2011


Read more...

Blogger Tegar! Day 27 - Why are you doing this 30 days challenge?

 Sunday, February 27, 2011

Day 27
Why are you doing this 30 days challenge?




kenape ye sae wat mende alah ni?
sebab..
saye nak cuba try test...

BOLEH ke saye tulis blog HARI-HARI dalam keadaan saye yg bizi ni?


jawapan nye...

BOLEH & TAK BOLEH......
saye tak buat yang bleh auto publish tu tau...
kalau camtu, sah2 laa hari2 tros je ade entry...
huhu...

so maknanye,
saye tak boleh nak menulis belog hari2...!
kalau korang tengok balik,
tarikh nye hari2 kan..?
tapi sebenarnye tidak ;p
saye ngelat :p

so saye dah hampir berjaya menghabiskan CABARAN 30 HARI ni,
tapi tak seperti yang saye harapakan laa..
ye la..
kadang2 ade mahMOOD.
kekadang takde..


tapi atleast,
saye masih boleh berbangga :)
saye still habiskan ape yg dah saye mulakan..

BUKAN SEKADAR HOT-HOT-CHICKEN-SHIT saje :p

hehe....




Read more...

Blogger Tegar! Day 26 - What do you think about your friends?

 Saturday, February 26, 2011

Day 26
What do you think about your friends?





saye amat menyayangi kawan-kawan saye....

sebab saye tak pandai berkawan~
saye tak reti nak memulakan sesuatu perkenalan...


biasa laaa...

i kan PEMALU...
orang-orang spesis i ni memang camni...
terima kasih kerana memahami...


kawan-kawan saye semua baik-baik..
sebab kalau dorang tak baik,
saye tak kawan dengan dorang~

masa study dulu, 
kalau saye demam,
dorang mesti jaga saye..
masa nak sahur, dorang sediakan makanan untuk saye..
biase laa......manusia PEMALU memang camni :)



THANX KORANG :)
i lebiyu



kawan-kawan saye semua saye sayang tau..
sebab, kalau dia bukan kawan saye,
saye tak sayang..


tapi...
ade gak kawan yang makan kawan...
tak tau pesal..
tak cukup nasik dalam Mesia ni kot~




ade dulu kawan saye,
dia buat FITNAH kat saye..
hmm..
jahat kan...?
tros saye takmau kawan die...
dan tak tau bile saye nak maafkan die...

kawan saye yang jenis 'hek ele' pon dah ramai skang..
tak tau kenapa...
hmm...
sedangkan peta dunia pon boleh berubah..
inikan pula manusia~


walopon korang 'pernah' tak suke aku,
tapi korang sayang aku kan????
hehehe...

kite kawan sampai bebile taw~



tapi....
kesimpulanye.....


kawan-kawan saye sume BEST~
SAYANG KORANG~



yaALLAH yaTUHANku...
KAU berkatilah semua kawan-kawan aku,
sayangi mereka seperti mana aku sayangkan mereka,
KAU berkatilah hidup mereka,
eratkanlah silaturrahim antara kami hingga akhir hayat..

kepada kawan-kawanku,
selalu lah sedekahkan AL-FATIHAH untuk aku nanti ye....
AMIN...



Read more...

Blogger Tegar! Day 25 - What would i find in your bag?

 Friday, February 25, 2011



Just a little bit lonely
just a little bit sad
I was feeling so empty
until you came back
until you came back
*sila bayangkan ABI & UCOP*
until you came back.

Oh
Soley
Soley
Soley
Soley



eh....
apekah?
sila serius...

haha..
buka pe..
ngah dengar Soley~ Soley ni..
terbayang lak scene ABI & UCOP :p
hi hi..
fav part tuh~




*   *   *   *




Day 25
What would i find in your bag?

alamak....
kantoi...
aku dah lama x kemas beg skolah ni..
aku pon tehengen gak nak tengok pe ke bende alah yang aku ternak dalam beg ni..
jomm...
zasss.....
sile jangan pengsan ye~

Ini Beg Saye. Ia Kecil Saje. Sebab Saye Tak Suka Beg Besar. Sebab Nanti Macam-Macam Saye Ternak~




jengg...jeng..jeng...
Kite Mulakan Dengan APA-ADA-DALAM-POKET-DEPAN

 1. Pen (HARUS ADA)
2. Getah Rambut (yang kembang ada, yang kuncup ada)
3. Company Stamp (Senang!)
4. Kerongsang (patot aku carik kat tempat dia takde :p*
 5. Kunci Opis
6. Tag Pintu Opis
7. Nail Clipper
8. Purfume (kot2 KETIBAS+BUS)
9. Nivea Lip Balm (Bibir saye hanya tahan INI sahaja. kasihan kan?)
10. Coins (eh kenapa dia tak dok dalam purse?)





 next....






ADA-APA-DENGAN-ISI-DALAM pulak....
1. My Mucuk-Mucuk BB (sepatotnye dia ada kat poket depan)
2. USB cable (taktau sejak bila dia bermastautin di situ)
3. Losyen Kuku, Tangan & Mulut
4. Buku ASB (baru tehegeh2 nak gi hapdet)
5. KAD+RESIT+DUIT (tak sempat simpan di tempat sepatotnye)
6. Sikat
7. Getah Rambut (lagi! kini bewarna hitam)
8. Yang bulat kaler purple tu Inhaler aku! (nyawa)
9. Towel kecik (hadiah dari goodies orang kawen)
10. SOGO CARD & VOUCHER~ (yeah... i love SOGOK SALE!)
11. Pen (lagi)
12. Selalunye ade si PENDRIVE seramai 6 orang menyemak dalam beg aku. nape harini takde lak? aku tetinggal kat opis lee tu...
13. Yang dalam plastik tu duit . Duit Mat Bangla kat opis tu. dia kasi duit kat aku suh anto bangla. siap kasi ATM KAD ngan PIN NO skali. perghhh.....

antara dialog aku n Mat Bangla;
"kaka, ini duit tujuh ratus lima puluh. hantar bangla. ini bank kad. kaka kluar dua ribu, hantar bangla juga. pin no, tulis-tulis."
"haaa? kasi saya semua???? saya mau beli handbag, bolehh?"
"kaka mau ambil, ambil laa. boleh-boleh" sambil tesengih2...



hehe...
baik ati mat bangla ni...
kaya wooo~
patot aaa wanita-wanita rakyat malaysia tergila-gilakan mereka~
*tapi bukan saye*



Read more...

Blogger Tegar! Day 24 - A letter for your parents

 Thursday, February 24, 2011

Day 24
A letter for your parents



mak aih..
nak kene tulis surat plak dah~

masa Mother's Day last year dah tulis dah untuk MAMA+MAK :)
pakai yang itu je bleh x?



cuma surat untuk para ayah je takde lagi~



To: Babah
mekasih sebab sudi terima pilihan hati saya :) sehingga sanggup menikahkan saye dengan beliau dan baik hati  menaja kenduri kawen saye :)
mekaseh sebab belikan saye kete :)
mekasih sebab belikan saye laptop dedulu. skang laptop dah rosak. nak lagi 1 boleh?
mekasih sebab menanggung makan minum saye selama ni..
mekasih jugak sebab salu bagi duit kat saye dulu time sy masih dibawah tanggungjawab..
mekasih sebab slalu topup kan saye bebanyak dulu. duluuuuuu laa~
mekasih seab selalu BISING2 kat saye hari2..
mekasih sebab skolahkan saye jejauh...
mekaseh jugak sebab tukarkan saye ke SM Teknik Ipoh secara senyap2 sedangkan OFFER LETTER sebenar-benarnye tertulis SM TeknikCheras!
*yang ni memang i tak puas hati!*
mekasih sebab cat bilik saye kaler pink :)

time kasih laa untuk semua!
u r the best dad ever~



Untuk Abah lak,
mekash sebab slalu blanje saye makan kat Restoren Nelayan Simpang 4 Hutan Melintang :)
mekaseh sebab selalu cakap camni kat customer2 abah :)
"yang ni menantuuu :)"
mekasih kerana menerima saye sebagai salah seorang anak abah :)
mekasih sebab letak aircond dalam bilik kami tu :)
mekaseh sebab sudi datang cuti2 kat teratak buruk kami ni haaa :)
mekasih sebab jaga suami saye dulu2 :p
mekasih untuk semua~



semoga MAMA+BABAH & MAK+ABAH sentiasa dibawah lindungan-NYA..
AMin.....





Read more...

Hmm..

 Wednesday, February 23, 2011

kawan sy kata,
"Ko ni, orang lain dah lama beli LV laa"

sy kata,
"Tu org lain. Dorang byk duit. Aku tak cukup duit lagi"

Kawan sy yg tadi kata,
"Aku x caya ko x banyak duit. Aku dah de 2 dah"





Yeee. Sy tak byk duit. Ibarat kais pagi makan pagi. Harus bekerja kuat untuk sesuap nasik~
Hehe...





Sent from my BlackBerry® smartphone

Read more...

Blogger Tegar! Day 23 - Something you crave for a lot

Day 23
Something you crave for a lot


eh...
saye masih belum mengidam ape² lagi ye :p
hhehehe...


tapi...
sejak 2 menjak ni...
asik tehengen nak makan..........


choc stix aunty anne's



hehe....
yummy~
tak makan nasik pon takpe!
kenyang makan ni je~


Read more...

Blogger Tegar! Day 22 - What makes you different from everyone else?

 Tuesday, February 22, 2011

Day 22
What makes you different from everyone else?


saye berbeza dari orang lain?
ye..
saye memang berbeza,
sebab saye adalah zareena,
kamu adalah kamu :)

tapi ape yg beza?
hmmmm.......


jap, i nak tanye my luvly-sweet-humble hubby..
*dia laa kegembiraan dan dia juga yang menyakitkan hati. jangan lupa itu!*



aiseh....
dia da bagitau...
tapi...............................







saye TAK NAK bagitau!
:(

*saye taknak kawan awak sayang!*
benci!
:(


Read more...

Orang melayu harus berbudi bahasa

kadang² saye pelik la..
kenapa mereka² ni kalau cakap, takde 'sivik' eh?

saye ni kerja memang deal ngan customer / supplier..
customer selalunye terdiri daripada MALAYS
supplier lak more to NON-MALAYS

tapi...
NON-MALAYS ni yang lebih ber'SOPAN SANTUN'

baru sebentar tadi saya dapat panggilan telefon dari seseorang..
MALAY pakcik (think so!)
saye tak tau nak categori kan dia customer or supplier..
dia ni dari Jabatan XxX...


dia call office,
then sesape yang angkat call tu pass the line to me..
bile i kata "hello"
dia terus kata "surat dah dapat?"
then dengan terpinga², i kata "surat ape? sape ni"

kite kalau call orang, kenal kan laa diri, even dia dah kenal kite kan...
ni dah laa call office, kalo call henpon tu atleast aku tau laa gak sape call.....


"surat dari XxX. encik S kata tak dapat lagi"
nasib baik laa aku ni jenis cepat pick-up!
*cepat pikap untuk hari ni je*


then i kata "haa.ada². surat meeting kan?"
sebenarnya i tengok surat yang di fax tu sambil lalu je td..
nampak ade TARIKH-VENUE-TIME aku agak je laa surat meeting.
then aku pass je la kat sesape yang berkenaan!
*aku mushkil nape dia call n mention nak cakap ngan aku!*


then dia kata " meeting ape plak u melalut ni. u jangan melalut. tu surat taklimat!"

tibe² darah aku naik pelan² menuju ke tahap takat didih!

dengan nada terkawal, aku jawab begini,
"saye tengok camtu² je. tak perasan sangat meeting ke taklimat ke. saye tak de laa melalut pon. tapi surat tu dah ada."

bila i cakap part 'saye tak de la melalut pon' tu dia terus cam terdiam n tonne suara dah tak meninggi diri!


dah laa call kite,
tak kenal kan diri pulak tu,
tros nak hentam camtu!
takde tatasusila betol!
*sampai skang ni aku taktau sape nama dia!*


aku memang tak akan respect orang² camni!


kalau korang kerja,
tak kira laa deal ngan clerk ke, ngan lorry driver ke, ngan tukang cuci longkang ke, makcik cleaner ke,
cakap laa elok².
tak rugi pon!

kalau korang rasa korang banyak kerja,
mereka juga banyak kerja,
*ape? korang ingat korang je banyak kerja?*


kalau korang rasa jawatan korang tu BEST sangat sampai nak herdik² orang lain,
kene ingat,
HIDUP ini seperti RODA~
*macam best je korang tu!*









oleh itu,
BUDI BAHASA BUDAYA KITA~








dah laa.
aku nak balik!
rosak my mahMOOD je~

Read more...

TERSAMPOK hantu?

 Monday, February 21, 2011



saye tersampok hantu...


HANTU KAK LIMAH~
laalaaalaaalaa...lala..lalala....
*orang2 yang tak layan cite melayu sure taktau


sape yang tak tersampok angkat tangan?
huhu...


sume pon tersampok kot~
ambik ASTRO FIRST tu,
tengok aa sampai lebam!


sebenarnye cite tu tak best pon............
biasa2 je hatta cite bodoh!
hahaha...
tapi part lawak tu memang lawak!

sampai aku dah hafal part2 best & dialog2 lawak tu!
hampes tol~

aku suke soleyyyy~ soleyyy~

comel jee usop pakai baju tido kaler pink.
pastu pose cenggini..


meh kite senaraikan antara dialog2 yang best..

he'eh
fenik
busit
plawok...plawok..plawok...
ke..ke..ke..ke
mak oii..panjang nye kopek~
itu nang nak~
kite bakoo jee....kite bakooo...! kite bakoo......!


ade lagi ni.
tapi dah ngantok!


hari2 aku dengar lagu soley~ soley~
pastu tgk kat youtube abi & ucop menari soley~ soley~
hahaha....


nak buat VC ngan hubby laa....!
soley~ soley~






nyte~




Read more...

Blogger Tegar! Day 21 - A picture of something that makes you happy

Day 21
A picture of something that makes you happy





something itu adalah............



.:: my mucuk2 pink berry2 ::.

inilah kegembiraan!
tak lupa juga kestressan & kesakitan hati 
:)


Read more...

Sini Situ Sana Sini FACEBLOG!




ingin sertai komuniti faceblog?
sila tekan button join usdibawah ini.
tq















 hehe..
kopi pes je~

Read more...

me = lagi bizi lagi..

muka bee = muka me!

owh..
tadi meeting..
boss kata,
"NINA, u jaga projek roadmarking. Every month prepare claim, progress report and all.. PRODUCTION skali..!"


me like...
what?
jaga projek n production??!
mereng laa aku pas ni!


sebab pe cik nina kene jaga projek?
sebab:
1. penjaga projek sedia ada akan bercuti bersalin next month!
2. kekurangan kaki tangan akibat seorang cuti bersalin & seorang lagi kene buang keje.


sebab ape kene jaga production?
1.sebab tu memang keje cik nina selama ni! bukan production aje. kire semua laa. purchasing invoicing, salary & etc la. stok pon aku jaga! kira kerja 1 company, memang saye handle!


sebab ape mereng?
sebab keje production x sama 'cara berfikir' dengan kerja jaga projek!
*seperti orang keje di kilang2. kenapa orang² QC selalu gaduh dengan orang² Production?*


haih~
sib baik tak payah gi site!



ini bermakna:
1. cik nina tak boleh MC sesuka hati
2. juga tak boleh CUTI!
3. tulis belog pon xleh kot!
4. apetah lagi nak gi honeymoon~

 
uwaaaaa.....




projek road marking ni ada dua..

 
satu projek MRCB kat johor!

satu lagi kerja PLUS Expressway Bhd. mengecat semula garisan jalan sepanjang lebuhraya dari UTARA ke SELATAN!
gambar dari sumber encik gugel

gambar dari sumber encik gugel

dua² projek ni memerlukan THERMOPLASTIC (bahan mengecat garisan jalan) sebanyak 619 MetricTonne..

dan saya juga harus memastikan production 619MT tu berjalan dengan lancar! 
kalau tak, sy takleh supply material! then projek akan tergendala. mahfuz~



glupp~
mampukah saye?




arghh..........
jiwa kacau!
:(


Read more...

Blogger Tegar! Day 20 - Someone you see yourself marrying/being with in future

 Sunday, February 20, 2011

Day 20
Someone you see yourself marrying/being with in future



haha...
saye dah kawen!
dah selamat dah pon!


dan saye tak pernah membayangkan saye berkahwin dengan
SYAHRUL IZWAN Bin ^ AMIR^^^!
kerana,
pada mulanya,
saye amat laaahhhhhhhhh
BENCI-MELUAT-POYO-TAK BLEH BLAH!-GERAM-EEEEEE!


tu laa padahnye apabila membenci sesorang dengan sepenuh hati,
kelak akan menyayangi sepenuh hati juge~


lain kali, 
sila percaya apabila anda ada terdengar,
"ADA PEPATAH MENGATAKAN BAHAWA...dot...dot...dot...'








p/s:
masa kat MATRIX saye penah main 'GAME SYIRIK'
*saje suke2. tapi saye dah bertaubat dah pas tu*
GAME SYIRIK itu mengatakan saye akan berkahwin dengan;
SHAHRUL MAASOM BIN OMAR!
erkkk?!!







Read more...

Blogger Tegar! Day 19 - Nicknames you have; why do you have them?

 Saturday, February 19, 2011

Day 19
Nicknames you have; why do you have them?


hihi...
nama sebernar: Zareena
*nama adalah kontrolbesi*

macam² nickname saye dapat :)
kali ni saye cite lagi ye :)



NINA 
 mama yang kasi nickname ni..
rasa nye sebab saye ni seorang yang AYU lagi BERSOPAN SANTUN dan LEMAH LEBUT
Family je yg panggil & nama komersial masa bekerja
*mereka panggil Nina & Kak Nina & Cik Nina & Puan Nina*
kawan² takde panggil nama ni ye. GELI AKU~


AYONG
direka ketika saye mendapat adik pada umur 7 tahun!
Adik², Adik² sedara & Hasya panggil nama ni.
ye laa i kan yang sulong lagi cun~
*eh...dah lama tak cite pasal hasya si budak kecik tu kan???*


BEBE
nama ni aku dapat masa kat MATRIX.
tak tau cemana leh dapat.
*PAH yang bagi nama ni. ce cite ce citee*
kat UiTM pon pakai nama ni.
sampaiiiii laa skang nama ni still glemer lagi :)
jangan nanti jadi OPAH BEBE udah laaa yee~
*tak kuasa i*


LINA
nama ni digunapakai semasa aku still menetap di Subang Jaya :)
jiran2 tetangga disana panggey nama itu...
mereka terdiri dr pelbagai bangsa,
mungkin tergeliat lidah semasa mahu menuturkan NINA..
tu yg jd LINA tu :p



WANINA
ni kire nickname tak?
tak kire!
nak mention jugak~
ni SiDia yang create nama ni :)
combination WAN + NINA :)
apa2 signiture, pasti SiDia menggunakan WANINA :)
sampai i pon terikut2 :)
*sweet kan seorang lelaki yang create*



SAYANG
ni pon dikira nickname tak?
hehe...
ni SiDia yang panggey :)







daaa~

Read more...

Blogger Tegar! Day 18 - Plans/dreams/goals you have

 Friday, February 18, 2011

 Day 18
Plans/dreams/goals you have


ohh...
saye suke entry ini :)
hehe...
plans & goals tu tak laa banyak mana..
dreamss tu yang lebeh...
hahaha...


tapi bila ada 'mimpi'
disitu laa ada 'goal'
dan dari situ laa bermulanya 'plan'


saye malu le nak tulis ape 'mimpi-mimpi' saye tu :p
hehe...
ia sekadar angan-angan mat jenin je kot....
huhu...


nanti sesape reader aku yang selama ni TAK-BERAPA-NAK-SUKA-AKU tu dok ngata2 aku plak kan?
tak syok plak aku nak berangan nanti....



OK...
ni adalah beberapa bende yang aku nak achieved dalam hidup aku :)
ala...
bende ni sama kot cam korang...




1. saya sedaya upaya TAK NAK ARGUE dengan suami! nak patuh sepanjang masa. (susah taw!)
*dosa kalau bersoal jawab lebeh2dgn suami*kalau bleh, bila SiDia suruh buat sesuatu, maka patuhi lah SiDia tanpa banyak soal!*


2. saya nak membina rumahtangga yang KEKAL ke akhir hayat~
*kami nak TUA bersama²*


3. saya nak mengumpul akhirat sebanyak mungkin :)
*InsyaAllah.Aminnn....*

4. saya nak mengumpul asset dunia  :)
*untuk kesenangan pewaris saya nanti*

5. saye nak jadi ANAK, ISTERI & IBU yang sentiasa diberkati oleh-NYA!

6. saye juge nak jadi usahawan WANITA yang berjaya :)
*Aminnn*


7.saye nak memenuhi SEMUA KEHENDAK hidup saya sepenuh nya dengan USAHA sendiri..
*saya adalah seorang yang apabila nak kan sesuatu, maka saya akan usaha untuk memperolehinya sendiri. kalau cam orang lain yang bagi or penuhi or belikan, saya TIADA KEPUASAN di situ :)*

8. nanti bila dah OK sket, saye taknak keje dah. saya nak jadi SURIRUMAH SEPENUH MASA atau BEKERJA DARI RUMAH. nak cosentret jaga family :)


9. saye nak sentiasa kelihatan CANTIK sepanjang masa even bila dah tua kerepot nanti!
*bukan kat pandangan mata korang ye! pada pandangan mata SiDia*





yang ni plak DREAMS merangkap SHORT-TERM-GOAL...
*biasa laa. sopping tak sudah²*

8. saye nak beli handbag LV tahun ni!
*saye adalah dari golongan low-middle income. so susah sikit nak beli LV seperti orang lain; PERGI BUTIK-GRAB-BAYAR :)*
*lepas LV sy nak yang lain plak taw!*


9. saye nak beli laptop!
*saye takde laptop. selama ni buat laptop incik wan cam harta sendiri*



10. saye nak beli camera. takmau paw kamera kampeni dah~
*alpha*


11. saye nak memiliki VW Golf  :) hehe....
*kaler merah!*






sekian...
wassalam~

Read more...

HAPPY BIRTHDAY SAYANGG~

 Thursday, February 17, 2011

Happy Birthday to youuu..
Happy Birthday to you..
Happy Birthday to sayangggg~
Happy Birthday to youuuuuu....




fuhhhhhh. (tiup lelen) <--- tipu!
ko tak beli kek pon kat laki ko kan?
*sorry sayang. saye tak sempat*





niat hati, saye nak belanja SiDia dinner :)





tapi....
saye tengah kecik ati ngan SiDia ni :(



cancell la! :(
sedih :(



Read more...

Blogger Tegar! Day 17 - Someone you would want to switch lives with for one day and why?

Day 17
Someone you would want to switch lives with for one day and why?




penatnyee buat CABARAN 30 HARI NI! :(
hari² kene wat entry :(

tapi...
best jugak...
untuk entry hari ini,
saye rase saye nak BERTUKAR jadi seorang RAJA :)
*Ampun Tuanku*
bukan raja sehari taw
*raja sehari dah penah jadi dah*

ni RAJA yang memerintah tu..!

sebab pe?
sebab saye nak tau kehidupan RAJA-RAJA dalam istana tu cemana..
*bizi body memang camni!*

dorang makan nasik pakai tangan ke pakai sudu?
kalau dorang tido pakai baju pe?
*kain pelikat ngan baju pagoda ke?*
kalau masa lapang dorang men fesbuk x?
dorang bace novel x sebelum tido cam aku?
wife dorang pakai baju kelawar tak time tido?
kalau minum air pakai straw ke gogok camtu saje?
kalau dorang bercakap, guna bahasa camne?
kalau husband & wife bahasakan diri kanda & dinda ke?
dalam istana pakai kasut ke bukak kasut?
ape je dorang buat dala istana tu?
kalau nak masak, pekerja istana tu yang pegi pasar ke orang pasar yang hantar bahan ke istana?
nak gak tau gaji pengawal peribadi dorang tu berapa?


hmm...
saye nak tau itu je laa pon..
bukan sebab nak memerintah negara..

tapi kalau setakat nak tahu tu je,
baik ko jadi TUKANG MASAK DIRAJA atau PEMBANTU DAPUR, atau PENGAWAL PERIBADI, takpon ko jadi je KERUSI or MEJA..



alaaaa....
bukan lama pon!
just for a day :p




Read more...
There was an error in this gadget

♥ Thanx ♥

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP