Tiny Hand

BB rosak!

 Tuesday, January 4, 2011


Damn!
awal2 tahun dah camni!
*dugaan*

BB rosak..
takmau start..
dok laa tayang 'Reload Software 552'

ntah pehapa ntah!
aku ni dah laa banyakkkk keje!
ujung-ujung tahun + awal tahun ni...
nak close akaun la pe la itu laa ini laa...
huh!

xpe2..
sabar2..
TAKKAN HIDUP SEMEDANG JEEE NAK SENANG KAN?
BILA ADA DUGAAN SKIT, DAH MENGELUH!
KADANG2 KENE RASA SUSAH SIKIT :)


dah cabut-pasang-balik battery pon still dok tayang ni gak!


asalnye,
aku dok godek2 BB ni..
nak delete pe2 yang tak patot..
aku dok uninstall software2 yg mane x best..
pastu dia suh REBOOT..
pas aku click OK,
dia cam restart n tros appear mesej tu kat skrin!
tak padam2!
*padam bila nyawa tak cukup je*


hantar gi digi,
dia kata nak upgrade software..
pastu ok laa....
TAPI....
semua data akan hilang!
DAMN!

aku dah la lama x backup!
dah laa segala mak nenek ada dalam tu..


arghhh...
camne nii!!!!???



haritu tak upgrade software lagi kat digi..
aku rasa boleh kot setel SENDIRI!
tapii...
sampai skang aku tak leh setel lagi :(
waaa.....
penat aku gugel sini situ sana sini!!!!
macam2 cara aku try..
*jumpe bomoh je blum*
sume x berjaya :(
dah 4 hari dah ni :(



 buat sementara waktu,
aku gune henpon ni!
*aku paw henpon company! pinjam jap eh BOSS! masehhh*

contact sume ilang..
nak sms susah!
nak call laaaagi susah..
dah la tak reti nak guna :(
siyes dah tak reti nak type mesej!!




akan aku usahakan sampai BB ku sembuh!
USAHA TANGGA KEJAYAAN!





MORAL OF THE STORY:
sesape yg guna BB,
selalu2 la backup eh :)
jangan malas!

3 comments:

MuMmyOreo 05 January, 2011  

Sian nye ko..cne weh nak back up? I newbie lagi..

.nina.z. 05 January, 2011  

ko backup gune Blackberry Desktop Manager. ko install CD yg dia kasi tu. kene salu backup.
nanti aku mintak PIN ko eh. tunggu BB aku sihat dulu :p

.nina.z. 05 January, 2011  

ko backup gune Blackberry Desktop Manager. ko install CD yg dia kasi tu. kene salu backup.
nanti aku mintak PIN ko eh. tunggu BB aku sihat dulu :p

Post a Comment

There was an error in this gadget

♥ Thanx ♥

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP