Tiny Hand

cabaran menjadi blogger tegar!

 Sunday, January 30, 2011

saye telah berjalan2 di blog kawan2..
*banyak dah org sahut cabaran*
semuanya heboh tentang cabaran 30 hari ni..

saye nak sahut cabaran itu!
cheewah..

biasalah..
typical zareena kan..
pasti ketinggalan keretapi!
hm...
orang dah lama buat, dia baru tehegeh~

kepada cik Z A F yang rajin baca n komen blog ni,
sila sahut cabaran ye!


kalau boleh, buat ikut tertib :) baru ada cabaran memerah otak~
cabaran akan start bulan february 2011 ni..

disebabkan february tak cukup 30hari,
maka aku nak rijek 2 posts laaaa :)
*day 11 & day 16*
heehehe..
*mengelat! padahal leh je start hari ni!*



SELAMAT BERJAYA!
*mari ramai2 menyahut cabaran!*


Day 1 - A recent picture of you and 15 interesting facts about yourself

Day 2 - The meaning behind your blog's name

Day 3 - A picture of you and your friends

Day 4 - A habit that you wish you didn't have


Day 5 - A picture of somewhere you've been to


Day 6 - Favorite superhero and why?


Day 7 - A picture of someone/something that has a big impact on you


Day 8 - Short term goals for this month and why


Day 9 - Something you're proud of in the past few days


Day 10 - Songs you listen to when you're happy, sad, bored, hyped, mad


Day 11 - Another picture of you and your friends


Day 12 - How you found out about blog and why you made one


Day 13 - A letter to someone who has hurt you recently


Day 14 - A picture of you and your family


Day 15 - Put your ipod in shuffle. First 10 songs that play


Day 16 - Another picture of yourself


Day 17 - Someone you would want to switch lives with for one day and why?


Day 18 - Plans/dreams/goals you have


Day 19 - Nicknames you have; why do you have them?


Day 20 - Someone you see yourself marrying/being with in future


Day 21 - A picture of something that makes you happy


Day 22 - What makes you different from everyone else?


Day 23 - Something you crave for a lot


Day 24 - A letter for your parents


Day 25 - What would i find in your bag?


Day 26 - What do you think about your friends?


Day 27 - Why are you doing this 30 days challenge?


Day 28 - A picture of you last year and now, how have you changed since then?


Day 29 - In this past month, what have you learned


Day 30 - Who are you?



GOOD LUCK~

Read more...

email.


saye dapat email dari PM..
apekah?
kenal saya kah?
pasti sume orang pon dapat kan?
sesape yg tak dapat tu,
mari saye kongsi..


nama pon 1 Malaysia kan??







Salam 1Malaysia!

Saya ingin mengucapkan Selamat Menyambut Tahun Baru Cina buat seluruh rakyat Malaysia, khususnya bagi mereka yang akan menyambut perayaan yang penuh dengan kemeriahan ini.

Setiap kali tibanya perayaan ini, saya masih terbayang kemeriahan dan keceriaan yang saya lalui semasa kecil. Sudah pasti saya tidak akan ketinggalan mengikut ibu bapa saya menziarahi rakan-rakan beliau yang berketurunan Cina. Makanan kegemaran semasa musim perayaan ini semestinya kuih kapit, kuih bangkit, tat nanas, kerepek "ngaku" manakala limau Mandarin sering menjadi pilihan utama. Teringat juga, sewaktu kecil adakalanya saya dihampiri oleh rakan-rakan ibu bapa yang menghulurkan angpow. Tetapi sekarang, suasana sudah berbeza. Hidangan sudah berubah, pelbagai juadah seperti sate, ais kacang, mi rebus dan maruku juga disediakan.

Semoga di Tahun Arnab ini, kita akan sentiasa berada dalam suasana penuh kemakmuran, kebahagiaan dan juga dianugerahkan kesihatan yang sempurna.

Selamat Tahun Baru Cina, Gong Xi Fa Cai!


Ikhlas daripada
Najib Razak & Keluarga 
hehe :p

saye akan simpan email ni sampai ke anak cucu cicit saye..
bukan senang PM nak kasi email..
atleast nanti bile anak cucu cicit belajar sejarah,
bila belajar bab perdana menteri yang ke-6,
bleh laa dia eksyen ngan kengkawan die,
"nenek aku dulu, penah PM tu kasi email!"
 
 
 

Read more...

tolonglah! saye penat!

 Friday, January 28, 2011



saye tak tau kenapa...
badan saye lemah atau saye memang betul2 penat?





saye penat BADAN~
saye penat OTAK~
saye penat HATI~



orang lain pon kerja jugak!
orang lain pon dah kawen jugak!
hmm.....





i need a rest!



saye nak baring² je sepanjang hari..
tamau buat ape²..
tak pon tidooooooooooooooo je~
pastu kalau lapar,
bangun pastu tros makan...
makan tu takyah masak or g kedai beli..
tetibe je dah siap atas meja bawah tudung saji!
pas kenyang baring balik,
takpon sambung tido!



kat mane ye saye leh wat camtu?
tido - bangun - makan - tido - bla..bla..bla...



haaaa.....
tau dah kat mana..






KAT HOSPITAL!
*sila check-in kan diri anda!*




Read more...

kisah sepasang suami isteri yang kini bukan lagi suami isteri

 Wednesday, January 26, 2011

hari ni nak bercerita pasal orang pulak..
skali skala menjaga tepi kain orang..
pe salahnyee...
hehehe....

bukan nak mengaibkan sesapa,
tp ni realiti,
dan saye nak berkongsi cerita jee :)

Si Suami bernama Osman
Si Isteri bernama Qistina

suami isteri ni adalah kawan kepada kawan saye, AYU :)
saya kenal laa jugak ngan si suami tu,
si isteri kenal gitu2 je..
sebab saye tak berapa 'seswai' ngan die :p

nak dijadikan cerita,
si QISTINA ni adalah wife no 2..
mereka telah dikurniakan sepasang cahaya mata yang comel²..
si BOY n si GIRL..
tapi, mereka dah bercerai pada tahun 2009..
so skarang ni si OSMAN tu tinggal laa dengan 1st wife dia..
yakni sekarang adalah satu-satunya isteri beliau..

si OSMAN ni jenis baik, lembut n etc...
yg si QISTINA ni plak (pada pandangan mata kasar saya la) jenis suka belagak. asik nak 'up' diri sendiri je. die je bagus. orang lain x bagus!
matto hidup dia: BIAR PAPA ASAL BERGAYA! <-- ceh. pepandai je! :p

si OSMAN ni tetiap bulan, akan kasi duit laa kat si QISTINA ni. yang tukang tolong bank-in kan duit kat akaun adalah kawan saye ni si AYU tu. tu yang berani cerita yg si OSMAN ni memang bagi duit tetiap bulan..
bulan lepas,
OSMAN  takmau kasi duit dah.
dia sudah tukar.
dia kasi BARANG DAPUR
seperti beras, gula, kicap, susu dan sebagainye laa....
sebab apa?
sebab si QISTINA ni asik mintak duit jeeeeee tetiap bulan dengan alasan, ANAK TAK MAKAN, TAKDE DUIT!
so OSMAN ni beli laa siap-siap kan. kang anak tak makan lak kang...
yang tukang beli & hantar barang² dapur ni adalah kawan saye si AYU tu :p
hehehe...
AYU jugak!
OSMAN mintak tolong je. sebab OSMAN tak dok ipoh. dia dah dok KL. si QISTINA tu dok kat ipoh...


skang ni OSMAN sakit, so dia takleh datang jenguk anak²nye kat ipoh. yang si QISTINA tu plak, leh call OSMAN kata "BOY SAKIT. I NAK RM 100". 
makanya, si AYU laa tolong kasi kan RM100 kat dia. ye la. si OSMAN sakit. tak terdaya nak g bank kan? takkan nak suh WIFE OSMAN bank-in plak kan?
huhu....
haru jadinye nanti....


pastu tadi, QISTINA kata GIRL plak sakit. so nak lagi RM100...


OSMAN yang masih belum sembuh. terpaksa laa mintak tolong AYU untuk bawak si GIRL g klinik. sebab OSMAN tak percayakan QISTINA kalau kasi duit. AYU pergi rumah nak ambik si GIRL, tapi QISTINA kata, " u tak payah bawak, kasi je i RM100. i takot anak i hilang. biar i je bawak!"

AYU pon dah naik bengang! dia memang ikhlas nak tolong OSMAN. tp QISTINA tu cam........
ntah laa...

itu laa ceritanyee...
ade jugak ye pempuan cenggitu..?
ade jugak ibu yang begitu perangainye..?

tau tak...
masa yang si OSMAN tu kasi barang² dapur tu, di bising² kat AYU kata,
"i tak makan beras ni!"
beras JATI IMPORT kot dia beli. beras ape lagi yang "LAGI UP" ?
huhu....
marah laa tu tak dapat duit. syukur je laa ngan apa yang ada! 
anak sakit, ade orang nak tolong awak, syukur laa...
haih!

sebenarnya, banyak lagi cerita saya dengar pasal QISTINA ni...
gila-glemer laa...
kalau nak sewa rumah, nak sewa kat tempat yg UP-MARKET!
kalau pergi overseas tu, habis satu ipoh tau :p <-- yang ni xleh blah..!
pergi overseas, tinggal je anak! kalau laa OSMAN nak ambik anak tu, memang boleh. pergi mintak rekod kedatangan pelajar kat skolah si BOY n si GIRL tu, tengok brape banyak hari ponteng..
memang asik ponteng jee...
hmmm....

apa yg sy cerita ni hanya sebahagian. banyak lg cerita sebelum² ni. memang QISTINA ni agak kurang ajar ngan suami, memang tak jaga langsung maruah suami. masa bercerai tu pon QISTINA yg mintak. pastu, di pack sume baju² OSMAN, dia halau camtu je. ade ke patot?



SYURGA PARA ISTERI ADALAH SUAMI! 


pastu AYU cerita, kawan² die yg lain buat joke camni kat OSMAN,
"salu pas bercerai, balik umah mak bapak, ni balik umah bini tua :p"


hmmm...
kesian...
jadi baik salah, jadi jahat salah!
macam2 manusia ni!




semoga ALLAH merahmati rumahtangga saya!
amin...





Read more...

Sekarang ni aku asyik ingat zaman dolu2 jeee...

 Monday, January 24, 2011

Sentimentol value laa plak aku ni...
Ntah pesal pe ntah..
Perubahan hormon kot!
Ke dah TUA?
Tapi siyess...

Ade beberapa perkara sejak 2 menjak ni aku asik teringat je kisah dolu2..
Pastu teringin nak kembali ke zaman itu :(
Bukan kisah percintaan ke ape ke tau!
Kisah2 di zaman hingusan kaler ijau dedulu ;p
Zaman skolah laa!

1. Kelmarin yakni hari sabtu bersamaan dengan 22.01.2011, aku g SJMC melawat kawan bapa kene denggi berdarah. SJMC tu adalah rumah kedua aku dedulu. Ye laaa. Ai kan suka sakit. So asik tido spital je laa :) mengungkap kisah lama jap di subang jaya tu. Pas lawat, sblm balik ipoh, bapa bawa round2 di rumah lama kami :) kat SS15. Ceh. Nostalgia sehh. Datang lak bawak suami, tepaksa aa tunjuk rumah kawan, rumah dulu, tempat main, tadika, kedai yg slalu bli komik, Skolah agama, jalan pintas, tempat jatuh, dan sebagaiinye. Excited aku bercerita ;p eksyen tangan sume siap ;p hehe...
NOSTALGIC!


2. Satu hari tu, tetibe teringat 'novel' bersiri yg aku baca dedulu. Meronta2 hati ini! Cheewah! Alaaa, Siri tingkatan di seri melur & skolah tengku asikin tu. Korang minat tak???
ileRrr2 aku minat buku tu. Siap berazam nak g hostel bile dah besar nanti! Yang paling berkobar nak g hostel sebabnye 'JAMUAN TENGAH MALAM' memang meninggalkan kesan btul baca buku bersiri ni!
Bila hati n jiwa dok kenang kisah lalu tu, aku dok sebok tanye mama "ma, ingat x dulu mama de bli buku cerita tingkatan 1 di seri melur n etc tu? Mane eh buku tu?". Sebab dalam pale otak aku ni dah xleh ingat dah kat ne aku simpan ;p mama kate "mane de dah. Buku tu dah kene makan dek anai2. Mama dah buang!". Kecewa jap. Then gugel cari katne aku leh bli balik buku2 tu. MPH ada tp x print dah. Lebeh kurang camtu la.
Aku lak ngah kat opis masa tu, hati dah meronta2 nak cari buku tu. Nak buat keje pon dah xde mood. Makanya aku pon g JJ ipoh. G masok popular. Saje je carik2. Skali jumpe! Aku ape lagi. Berpinar2 bijik mata! Aku pon BELI semua! Dengan siri '5 penyiasat' tu skali. Tu pon feveret gak tu!
Menjadi typical zareena, maka, haruslah aku BORONG semua. Korang penah beli buku skali gus 28 bijik? Di ulangi, duapuluhlapan yee.....
sib baik murah. 1 buku RM3.50 sahaja. Pastu ade 10% diskaun :)

Sekarang ni baru tengah baca tingkatan tiga di seri melur :( berzaman gak tu nak perabis lagi 25 buah buku! Hmmmm......


3. Sejak 2 menjak ni, sejak2 masuk tahun 2011 ni dimana saye berasa saye sudah TUA, tehengen nak main game dedulu. Ala, kalau dulu game tv yg kene masuk kan disc tu. Sega ke ape ke. Bentuk kereta pastu de 2 controller. Kaler merah. Heh. Giler2 minat. Paling minat super mario ngan pacman!
Kat PS3 xde plak game supermario. Cis!
Korang ade main n gilerr2 minat x? Ke aku je? Huhu..
Selain supermario n pacman, suke gak tetris, puzzle bubble, n yg agak addicted adalah game circus tu. Yang singa lompat dalam bulatan ada api tu ;p hehehe....
Aku ni skang dok cari laa supermario. Nak main jugak! Setelah mencari, cari dan terus mencari, maka saya jumpe ;)
Heeheheh...
Puasssss hati!
Semua game2 lama tu ADA!!
Bia incik wan ngan PS3 nye. Aku ngan game aku ;p

4. Dulu masa skolah menengah, saye suka wat craft. Bukan laa pandai sangat. Tp saye suke buat kad, balut buku, fail, or meja pastu potong2 kertas, hias lawa2. Tak tau kawan2 kesayang saya perasan ke tak tentang kesukaan saye yg 1 itu :)
Saye suke kumpul pembalut hadiah yg lawa2 pastu nanti ade laa buat sumting. Suke juge akan pen kaler2. Gunting yg bleh gunting ikot bentuk tu. Tp dulu limited sket bende2 ni. Mahal lak tu. X mampu sangat nk bli n collection pen n gunting tak laa banyak. Saya ada 1 beg utk barang2 ni :) sampai skang ada lagi. Gam pon deh keras ;p hehe...
Mase g popular ritu, macam2 gunting ada. Macam2 kertas ada, macam2 pen ada! So menjadi typical zareena, korang paham2 je lah ye :)
*taktau ade ke masa ko nak wat semua tu balik?*

Saye sukeee laaaa!


Sekian....
January 2011, duit di spent tanpa arah tujuan~
Haih!



Sent from my BlackBerry® smartphone

Read more...

Kenapa saya camni?

 Tuesday, January 18, 2011

Kadang2 geram gak pada diri sendiri!

Selalu sangat nak mengalah..
Kalau orang marah2 pon diammmm je!!!

Ce sesekali ko marah balik je!
Kenapa ko tak lawan balik?
Kenapa laa ko tak maki je dia kalo dia nyusahkan ko.
Kenapa ko tak lempang je?
Y u don't tell off je?
Apesal mulut ko x laser? Laser laa sket..
Haihh....


Adakah ini satu kelemahan atau kelebihan?

Kenapa saye takmau marah orang?:
SAYA KESIAN KAT DIA. Orang tengah marah. Bukan sedar pon. Kalau orang tengah marah baik diam je. Jangan simbah api ngan petrol..
Ade la tu aku wat salah. <-- ayat sedap hati.
Kalau nak marah sangat pon, mesti volume sy tak naik sangat! Mesti orang tu tak tau yang saye ni tengah MARAH SANGAT!

Lagipon, sy x suka 'ada conflict'. Susah nanti. Nanti sy sedih :( biar laa orang buat saye. Saye kalo bleh taknak kasi orang lain sedih n terasa hati dgn kata2 saye. Baik laa sy diam je..

Kalau sy tak suka orang tu, saye tetap akan kawan ngan dia. Walaupon dalam hati, YA ALLAH...!
*hipokrit yg berjaya! Yeahhh~*

Tak pon sy akan elakan diri dari beliau. Biarlah dia dgn dunia dia...

Tapi kalau meluat, menyampah n etc dgn seseorang, mulut saye akan cot cet cot cet kat kengkawan ;p hehe...
Marah je diam ;p


Haaa...
Tu laa zareena!
Amarah dia susah nak activate.
Tapi kalau PMS, auto ON ;p
But, please don't TRY me OK!

Saye ni elemen tanah. Pijak laa korang, buat laa ape pon. Skali tanah marah, mungkin kamu semua akan di telan oleh bumi (tanah tu kira cam bumi la kan?)
*incik wan elemen angin. Memang hangin!*sabo je laaa*


Err...
Pernah tak korang tengok aku MARAH wahai sahabat2 yang ku sayangi???





Sent from my BlackBerry® smartphone

Read more...

Tengah Testing bende alah ni....

Laptop aku rosak!
Nak blogging camne?
Ade BB tapi x reti nak guna utk blogging :(
Ni ngah try laa ni.
Ntah jadi ke tak.
Jadi ke wehhh?
Sent from my BlackBerry® smartphone

Read more...

Credit Card ni jahat ke baik sebenarnye?

 Tuesday, January 11, 2011



haa...
cepat jawab...!
credit card ni 
baik ke jahat?


haha..


CC ni baik kepada orang yang 'baik'..
jahat terhadap orang yang 'jahat' " ;p

korang ni dalam kategori orang 'baik' ke 'jahat'?
hehe...


saye jatuh dalam 2-2 kategori ni :p
kadang² jahat kadang² baik :p
tapi lebih kepada baik :p

 
macam saye, saye pon kurang pasti kenapa,
saye dapat CC tanpa apply!
tetibe je sampai kat rumah!
bleh eh camtu?
ke saye ade sign ape2 borang apply CC tanpa disedari?
mushkil jap..

CC yang sampai tu,
agak tinggi gak laa Credit Limit dia..
kalau laa kurang IMAN di dada,
perghhhh...
swappppppp sesajee :)

tapi, saye kan dalam kategori baik
maka, jadi hiasan je lah CC tu dalam envelope dia di dalam laci meja opis ni haa....
kot² la ade emegency ape² ke,
leh laa kluarkan dari envelope tu..
*seeeee.... kan dah de niat jahat*



saye hanye setia pada yang satu :)
saye ni plak, jenis malas nak withdrawl cash..
jenis tak suka simpan cash bebanyak dalam purse,
cukup setakat duit makan & petrol untuk 2weeks camtu laa..
kalau nak shopping groceries n etc, just swap..
senang saye nak monitor expenses..


PAS SWAP PASTIKAN BAYAR AMOUNT YG ANDA SWAP TU! 
BILA STATEMENT SAMPAI, JANGAN LAA BAYAR MINIMUM PAYMENT!
KALAU CAMTU, BILA NAK ABIS HUTANG?
KANG LEPAS SETAHUN, KENE BAYAR CHARGES DIA LAGI,
BAIK LA TAK PAYAH PAKAI KALAU CAMTU..

senang citer kan?


HMMM......

CC sebenarnya sesuatu yang HARUS kita miliki..
tapi jangan laa salah menggunakannye..
kalau kite ada CC,
senang kita nak apply LOAN
*saya bercakap berdasarkan pekerja sektor swasta. kalau pekerja gomen, senang je loan nak approve*
IMAN DI DADA HARUS TEBAL YE!
sesape yang memang 'tangan tirih' tu,
sindiri mau ingat laa ye :p


orang slalu cakap camni kat saye,
"AKU TAKMAU ADE CC! CC TAK BAGUS! SBB CC LA BANYAK ORANG BANKRUPT"
*saye jadikan 1 ayat. kire cam summary la :p*



kita jangan laa salah kan CC tu.
saye OK je ngan CC!
kalau salah guna, maka BURUK laa reputasi CC
sian CC..
korang dok pk CC tu jahat padahal korang yg jahat
korang yang tak pandai manage finance korang,
salahkan CC lak! :p


setiap sesuatu,
PASTI ADA KEBAIKAN & KEURUKAN MASING²
kita yang ada OTAK ni,
pasti bleh bezakan mana yang baik & mana yang buruk...
btul tak?



Read more...

gila!

 Friday, January 7, 2011

saya..

sedang...

gila..

eh...

kemaruk...






pikir n buat
investment :p

hahaha...
keinginan lebih dari pendapatan!







Read more...

semoga kalian enjoy! *dengan nada taktau ikhlas ke tak*

saye bukan seorang yang ADVENTEROUS!


kalau bukan disebabkan tuntutan kerja,
saya dah follow gi TAMAN NEGARA, PAHANG dah skarang ni..
dah takde kat bumi perak dah kot!


tapi apakan daya,
demi sesuap nasik,
juga disebabkan jadual kerja incik wan yang tak menentu,
maka saya terpaksa lepaskan peluang ini...


walaupon saya ni bukan laa seorang yg sukakan aktiviti lasak,
tapi,
ape salahnye kan skali skala masuk utan..
*mengikut rancangan awal, memang kami nak follow!*




uwaaaa.....
nak pegiiii!



semoga kalian enjoyy~
saya masih di office!


Read more...

tabah, tawakal & redha saja!

 Thursday, January 6, 2011


sedang giat berusaha memulihkan BB..
tanpa BB, hidup agak kucar kacir....
 

jika usaha tidak berbaloi,
masih tiada jalan penyelesaian,
maka esok akan ku pergi ke DiGi untuk memulihkan beliau..
* i follow*




what to do.....
tabah tawakal & redha~




Read more...

naik...naik dan....naik lagi!

 Wednesday, January 5, 2011


aku seperti dah berputus asa untuk 'mengerjakan' BB aku tu..
sambung malam kang laaa....
 *hantar repair kat kedai adalah pilihan terakhir*



     



harga minyak naik lagi ye?
hampeh tol..
aku baru je nak menerima kenyataan a.k.a meng'adjust'kan diri dengan harga baru petrol...
ni tadi aku dengar petrol 97 naik lagi!
damn!
ce sesekali buat berita camni,
"HARGA PETROL TURUN 50SEN SELITER MULAI ESOK"
kan ke best sket nak dengar....!
~you HOPE!


dah laa kelmarin,
aku g kedai,
nak bli minyak masak..
jenuh aku tawaf kedai tu,
x jumpa aku minyak masak dlm tu.
aku tanye, 
"minyak masak takde ke?"
" HABIS! "

aku lak cam blur....
terkedu jap...
minyak masak pon bleh abis? laris tol jualan kedai ni...
end up aku bli penyapu..


gi kedai lain pon same,
takde gak!
rupenyeee....
bekalan minyak masak di pasaran kurang yeee?
hmm....
patot laaa....
mushkil jap :p




sayang,
kite makan bende2 yg takyah guna minyak k :p
makan meggi :p
hehe...




Read more...

BB rosak!

 Tuesday, January 4, 2011


Damn!
awal2 tahun dah camni!
*dugaan*

BB rosak..
takmau start..
dok laa tayang 'Reload Software 552'

ntah pehapa ntah!
aku ni dah laa banyakkkk keje!
ujung-ujung tahun + awal tahun ni...
nak close akaun la pe la itu laa ini laa...
huh!

xpe2..
sabar2..
TAKKAN HIDUP SEMEDANG JEEE NAK SENANG KAN?
BILA ADA DUGAAN SKIT, DAH MENGELUH!
KADANG2 KENE RASA SUSAH SIKIT :)


dah cabut-pasang-balik battery pon still dok tayang ni gak!


asalnye,
aku dok godek2 BB ni..
nak delete pe2 yang tak patot..
aku dok uninstall software2 yg mane x best..
pastu dia suh REBOOT..
pas aku click OK,
dia cam restart n tros appear mesej tu kat skrin!
tak padam2!
*padam bila nyawa tak cukup je*


hantar gi digi,
dia kata nak upgrade software..
pastu ok laa....
TAPI....
semua data akan hilang!
DAMN!

aku dah la lama x backup!
dah laa segala mak nenek ada dalam tu..


arghhh...
camne nii!!!!???



haritu tak upgrade software lagi kat digi..
aku rasa boleh kot setel SENDIRI!
tapii...
sampai skang aku tak leh setel lagi :(
waaa.....
penat aku gugel sini situ sana sini!!!!
macam2 cara aku try..
*jumpe bomoh je blum*
sume x berjaya :(
dah 4 hari dah ni :(



 buat sementara waktu,
aku gune henpon ni!
*aku paw henpon company! pinjam jap eh BOSS! masehhh*

contact sume ilang..
nak sms susah!
nak call laaaagi susah..
dah la tak reti nak guna :(
siyes dah tak reti nak type mesej!!




akan aku usahakan sampai BB ku sembuh!
USAHA TANGGA KEJAYAAN!





MORAL OF THE STORY:
sesape yg guna BB,
selalu2 la backup eh :)
jangan malas!

Read more...
There was an error in this gadget

♥ Thanx ♥

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP