Tiny Hand

2010 yang indah~

 Friday, December 31, 2010


esok dah 2011...
beberapa minit je lagi...
uhuhu...
cam x rasa sangat perjalanan 2010 ni...
hmm...



so apa azam tahun 2011 korang??
me?
hmmm...
azam 2010 pon ade yg x achievd lg :p
hahaha..
ade yang takde dalam azam 2010,
tapi dah achieved!
kelakar!

apa2 yang terjadi dalam tahun 2010
bagi saye,
lebih kepada diri sendiri!
bermaksud,
erm...camne nak cakap eh?
kirenye dalam tahun 2010,
saye telah mendengar kata hati, memantapkan kewangan diri sendiri,memanjakan diri, menilai diri, dan semua2 tentang diri sendiri!
dan saye sangat berpuas hati dengan pencapaian saya sepanjang tahun 2010 ni :)

tahun 2011 mungkin saya akan fikir pasal orang lain pulak!
mungkin la..
tengok keadaan..
hehe..


bagi saya,
bulan disember 2010 paling mencabar!
sebab:



 1. cermin kereta kene pecah!
kalau nak simpan barang, jgn simpan dlm dashboard! sila simpan dalam boot kereta~

cermin kereta. siap simpan bawah kereta lagi. kelassss you~


 2. my BlackBerry rosak!
hampes ges betoi!
ade ke service center kat ipoh ni?



 3. jumpa husband 3 kali je kot bulan ni! erghhh....
ni pon dia x balik lagi. dah 1week++ x jumpe :(
sok lak my Brother-in-law bertunang..
tadi dah balik simpang 4 hantar cake. sok baru cadang nak balik ngan incik wan. nak menyibok ikot rombongan meminang. TAPIIIII...........
tadi incik wan kata lorry dia rosak kat rembau :(
ntah kul brapa dia nak sampai ipoh! ntah kul brapa aku leh sampai simpang 4!
uwwwaaaaa.........


 4. disember je misti banyak keje!
bizi gilerrr!
time ni laaa company nak close accountnye...
time  ni laa para2 main-con nak perabis duit/budget 2010, so mereka paksa kami para kontraktor ni pulun kerja. kalau boleh tu nak siap cepat. isk......
dah laa cuaca pon tak berapa nak mengizinkan.
oleh itu, kalau nak gi holiday, memang december xleh wat plan!



5 .november - december banyak orang kawen..
tapi saye macam lost sikit!
ntah ape yg ada dalam pale otak aku ni pon taktau laa...
AKU BOLEH TAK PEGI WEDDING KAWAN2 AKU!!!
giler ke hape??
pastu leh tanye soklan bodoh kat mereka2 yang berkenaan. seperti;
- eh...ko dah kawen ke? bile?
- laaa...aku ingat ko baru bertunang!
serius rasa bersalah bila tak attend wedding kawan2...!!!!!




 6. decemberr je, mesti fikir ape azam tahun baru!
sok la hapdet pasal azam tahun 2011~



HAPPY NEW YEAR semua!
semoga anda meninggalkan 2010 dengan gembira
&
menyambut 2011 dengan penuh semangat!
.
.
.
.
.
.

0 comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

♥ Thanx ♥

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP