Tiny Hand

Sejak 2 menjak ni suka sangat terjebak~

 Thursday, November 4, 2010


Pengumuman:
Movie Korea "My Girlfriend Is Gumiho" dah abis :(
ok, sekian terima kasih


* * *


semalam kan,
saye telah menjengah ke blog 1 of my BFF..
dia ni memanggggggg hantu novel~
saye dulu pon suka gak novel...
tapi x laa tahap 'gile novel 'cam minah ni :p

"dulu tu" adalah zaman dimana saya masih bersekolah menengah di Sekolah Menengah Kebangsaan Gunung Rapat Ipoh! Tahun 1997-1999 (Form 1-Form3).
memanggggg sangat menggilai novel.

OF COZ Novel Karya AHADIAT AKASHAH!
*sape tak penah baca adalah sangat kasihan*

zaman lepas2 tu plak dok gila novel Karya Aisya Sofea...
kire NOVEL TERBITAN ALAF 21...
*zaman matrix kalo tak silap*

 then pas banyak sangat novel keluar,
matae pon dah start berpinar time nak pilih sebab terlalu banyak pilihan..
ditambah pula dengan masa yang asik mencemburui saye,
maka, kegilaan terhadap novel pon surut sikit demi sedikit...

kalau beli novel pon,
beli kaya RAMLEE AWANG MURSHID je...
layannnn~
*tapi nak ngabis kan nye berzaman gak la*

semalam,
pas baca blog minah ni..
saye cam bersemangat nak baca novel balik...
serius~
malam tu gak saye ajak incik wan g MPH. nak carik novel!  
NAK BACA!
beli la novel SWEET SOUR. <--- terjebak ngan Puan Alia laa ni!
*dalam banyak2 yg Puan Alia review, novel ni je yg ada kat rak MPH tu*


and the best part is....
sampai laa entry ni habis ditulis,
saye masih belum bukak pon plastic yang membungkus novel itu.
hebat kan saye?
sekadar HOT HOT CHICKEN SHiT~
*alia yang de baby boy tu pon boleh baca novel berpam-pam. inikan pulak saye yang single mingle ni. ntah ape yang disebokkan sangat pn tak tau laa*




hmmm......



4 comments:

MuMmyOreo 06 November, 2010  

yey heppi daa berjaya mejebakkan ko.. wakawaka.

Anonymous,  06 November, 2010  

owhh..sweet sour sgt best ok!;p aku pon dok gile bace novel time pregnant aritu..gile banyak aku beli..n ofcoz alia laaaa tukang bg tajuk novel yang best2..hahahaha..sila laaaa bace ok!;p

Anonymous,  06 November, 2010  

chuupp..lupe nak habaq..comment by anon tu aku lerr...-arl-..hehehe..;p

-arl-

.nina.z. 06 November, 2010  

alia, sila berbangga ye :)
aku suka gak ko wat review ni. senang aku g bookstore. takyah nak belek 1 1. tros bli je :p hahaha...

dan aku dah abis baca dah sweet sour tu. skang ni ape yg cam best ko review, tu laa yg aku bli :p

arl, pe jadi ngan blog ko. jadi anon plak skang!

Post a Comment

There was an error in this gadget

♥ Thanx ♥

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP