Tiny Hand

KAWAII GADGET'S CONTEST

 Sunday, November 14, 2010


saye nak masuk contest..
walaupon tak pernah menang...
saye tetap nak masuk :p





kepada Dhiya, Jay, Alia, Ana-Doreen, Aimi-AZ,, Pah, Shil Ghaz, Agee Niza, Pida, Farah, Ana-Cherrie, Dilla saya sudah tag kamu untuk contest ini..
sila join.
sekian terima kasih...
KALAU TAK PAHAM, CLICK SINI

pastu korang kene jadikan saya .nina.z. sebagai referral tau :p

saye tahu contest ni dari blog Liyana Lunia
*dia tak tag saya pon. tp sy jd follower dia*

pastu g plak blogshop mommy pinky ni
*sebab excited nk join pastu tak paham :p*

mommy pinky + her hubby yg anjurkan :)

oh mommy...... saye sangat suka akan MP3 player mickey mouse kaler PINK itu!!!!!


mommy suruh pilih 1 lagu. pastu kene cerita kan pasal lagu tu.
MENARIK!
sebab ada 1 lagu tu saye menyampah betul la.
MENYAMPAH-TAPI-KAU-NYANYI-GAK-KAN?
tapi disebabkan lagu ni laa kami suami isteri terkekeh gelak bila salah sorang merajuk/tensi dan sebagainya~
nak tau lagu apa?
lagu JIKA BERPACARAN~
Ana Rafali..
tak pernah dengar?
meh sini saye nyanyi kan...

....boleh pandang -pandang......
....jangan pegang-pegang..
....duduk renggang- renggang..
....bertambah sayanggg~

ngeee.... part tu je yg saye tau nyanyi :p

boleh pandang2, jgn pegang2, duduk renggang2~
(time ni dah boleh pegang2 dah :p)

























CHECK LIST
1. Follow blog Kawaii Gadget yek. Wajib. *done*

2. KAWAII GADGET'S CONTEST
Itu tajuk entry yang korang kena buat. Tak mo ubah-ubah ye. *done*

3. Letak banner nih dalam entry dan link back pada entry ni. *done*





4. Pilih satu lagu, lagu ape-ape je. Bahasa ape pun tak kesah. Buatla satu entry berkenaan lagu tersebut. Tak kesah la nak cerita kenangan ke, romantiko ke, gembira ke, sedih ke, menyampah ke, janji dapat menarik hati juri. Menarik hati juri, ok. Bukan hati korang..ekeke~
*done*

Tips:
*kalau korang pasang mp3 dalam entry lagi bagus, bonus tu.
*done*
*entry tu nak letak gambar pun boleh..tak de la boring mommy nak baca nanti ;p *done*
*jadi la insan yang kreatif *tak tau*

5. Tag 3 orang minimum.
*done~ 13 orang aku tag :p*

6. Come back to this entry and post up your comment, link back your entry yang korang dah buat tu. Jangan lupa beritahu siapa referral korang (orang yang tag korang join contest ni).

*done*



7. Closing Date 13 Dec 10.
*hari ni 14 Nov baru*











best of luck~

1 comments:

khairolghani 06 December, 2010  

terima kasih sebab join contest dan good luck..

Post a Comment

There was an error in this gadget

♥ Thanx ♥

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP