Tiny Hand

seperti mahu tukar profession laaa...

 Wednesday, September 22, 2010






saye sangat bosan...
tamau tulis belog dah!

kepala saya sakit..
sebab main game carik bende tersembunyi!

perut saya lapar...
tapi tadi dah makan!

mood sangat lemau...
tapi keje sangat banyak..





saya seperti mahu tukar profession laa..
bleh tak..?

agak² PROFESSION apa yg seswai dengan muka ni?
leh tak jadi model?
artis ke?
tak pun mak andam..
tukang masak?
polis?
cekgu?
penyambut tetamu?
tukang jahit?
penjual jamu?
atau doktor?


okey...
mari tilik,
PEKERJAAN YANG SESWAI BERDASARKAN MUKA
haha..
ada ke?
kalau ada saya nak try!





tehengen gak nak jadi model pakaian pengantin :p
ade sesape yang sudi hired?
*tetiba tehengen nk pakai baju penganten lagi :p*


tehengen nak jadi mak andam..
conteng² muka orang,
pastu orang tu tetiba jadi cantek :)
*pergi kerja pon ko tak mekap, reti ke?*


tehengen nak jadi suri rumah...
tapi memang nak jadi pon!
tapi.....
saye ni bleh ke kalau x keje?
tak ke mangkor nanti?
dok teperap dlm umah x tengok dunia luar?
huhhu....
mungkin bekerja dari rumah sounds better kan?
hihihi...
itu yang sebenarnya! :p




dah la..
kepala sakit..
malas nak keje..
nak balik aa..
malas nak tunggu kul 5.30 :p
daaaaa!





p/s: malas nak tulis belog utk bacaan umum dah pas ni. bukan de orang baca pon! seperti bercakap sorang² je. seperti org sakit mental lak syok sendiri tulis ntah pehapa! saya akan tulis, tapi saya PRIVATE kan :)



5 comments:

Cherrie Pie Sweety 22 September, 2010  

eh ada jer org baca.. sayala orgnya heheheh

Jay 22 September, 2010  

aku bace ok!!!

Dhiya 23 September, 2010  

aku rase nko elok kerja di sisi wan la...keje same2..mesti nko happy kan?

nape sume ade dilemma nak tutup blog? tu la..kawan2 yg ada blog, tolong la memberi teguran di blog lepasni, jgn la siklent. xsyok tau. ok gurls?

NINIE... 23 September, 2010  

aku bace gak wei...

.nina.z. 24 September, 2010  

huh..
ade pon manusia disini..
ingat kan bercakap sorang2 je :(

cik dhiya,
kitorang mmg keje sesama,
tp keje incik wan g jual barang, aku ni kene dok opis handle apa2 yg patot..
xlarat aa plak nk ikot dia :p
hahaha...
tapi agak sedey aa asik kene tinggal :(
kekurangan kasih sayang je aku rasa :(

Post a Comment

There was an error in this gadget

♥ Thanx ♥

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP