Tiny Hand

DiGi iPhone 4 Real

 Thursday, September 30, 2010



Day-3

hehe...
skali harung je complete kan tasks ni..
esok kalau kat office,
memang tak sempat!!!

this task i kene cerita pasal DiGi nye Plan fr iPhone..
iDiGi Plans

oh...
kalau nak cerita laa kan,
DiGinye plan memang superb aa...
sebab i currently a DiGi customer :)
siap ada 6 supplementary lines lagi :)
ye encik DiGi,
kalau x percaya, sila check akaun saya...


FnF tu memang sangat berbaloi..
kalau laa DiGi kasi i commision sebab jadi introducer,
pasti kini saye dah drive kereta idaman masa kini
~MINI COOPER!
mane taknye,
my father, mother, cousins, aunties, uncles sudah memilih DiGi..
opsss...
sila jangan merepek!


sila tengok rate yang ditawarkan...
*tak tawar. manissss je :) siyes!*

1. memang takde extra charge after monthly quota! TERBUKTI! sebab saya dah bersama DiGi ni bertahun2 lamanya! DiGi memang xde hidden charges. kalau dia kata RM58 per month, maka itulah sahaja yg dia charge...
siap ada REBATE lagi kekadang :)

2. dapat 6 FnF numbers. MEMANG BERBALOI :) lebih dari cukup :)

3. up to 6 DG Family lines.... hahaha.. yang ni memang... call among us FREE! i kalau bergayot bercipon2 ngan my hubby, freeeeeee :)

oh i loikee bende free! DiGi murah tapi best! biasa laa.... manusia CHEAPSKATE cam i ni memang cam ni...
nak murah ajeeee....

tapikan..
bukan nak mengampu ke kipas ke hape ke tau..
i dah guna 'other provider'
tapiiiiiii.... x puas hati aa...
tercekik aku nak membayar nyee...
dah laa gaji x berapa besar, pastu charge mengarut....
kalau musim perayaan je, mula laa xleh call out bagai...
tapi dengan DiGi, tiada masalah itu :)

LAIN LAAA KALAU KO TAK BAYAR BILL!
tu lain cerita aa..
sindri mau ingat....!


tapikan,
kalau aa DiGi x pilih i jadi the winner,
maka,
terpaksa laa i beli sendiri..
CASH RM2,490 (iDiGi 88, 32GB)



0 comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

♥ Thanx ♥

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP