Tiny Hand

DiGi iPhone 4 Play

 Thursday, September 30, 2010

Day-2


ok.
this is my 2nd task..
disebabkan i bizi gilerrr 2-3 days ni,
maka dengan itu, harini saye akan complete kan sampai task 4 :)


disebabkan i x sure tentang apa2 aplikasi iPhone ni,
maka i telah meng'google' di serata dunia~
kerana task ini mengkehendaki saya memberitahu aplikasi dari iTunes App Store yang mana adalah pilihan hati :)

di sebabkan saye ni amat lah sangat minat memasak,
maka saya eh... i memilih APPS FOR COOK :)

sebab, saye xperlu print segala mak nenek resipi kat tenet then tehegeh2 bawak g dapur sampai naik lunyai kertas tu! just tengok di iPhone tu :)

diajar step by step..
al maklum laa...
i kan pandaiiii masak!!!!


isk..
dah rasa cam ASTRO plak iPhone ni..
macam2 ade..
tak payah buak channel AFC dah...
seperti TV tu dalam genggaman kite je :p




yeahh..
i luv u lah iPhone~
but i love Digi more! :)

0 comments:

Post a Comment

There was an error in this gadget

♥ Thanx ♥

Blog template by simplyfabulousbloggertemplates.com

Back to TOP